Haberler

Alperen Ocakları'ndan Eski Başkanlara Plaket

Osmaniye Alperen Ocakları Başkanı Ergün Balcı, Son Günlerde Ülkücüler Üzerine Oynanan Oyunları Üzüntüyle İzlediklerini Söyledi.

Osmaniye Alperen Ocakları Başkanı Ergün Balcı, son günlerde ülkücüler üzerine oynanan oyunları üzüntüyle izlediklerini söyledi.

Osmaniye Alperen Ocakları'nın eski başkanları, Alperen Ocakları Genel Merkezi tarafından plaketle onurlandırıldı. BBP İl Başkanı Ahmet Kara, Merkez İlçe Başkanı Murat Özcan, yönetim kurulu üyeleri ve ocak üyelerinin katıldığı törende; Osmaniye Alperen Ocakları'nın kurucu başkanı İsmail Gümüş ile daha sonra başkanlık yapan Murat Özcan, Zafer Aysungur, Selahattin Tatlı ve Orhan Kaya'ya, Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün tarafından gönderilen plaketleri verildi.

Plaketlerin verilmesinin ardından hizmet eden başkanlara teşekkür eden Osmaniye Alperen Ocakları Başkanı Ergün Balcı, son günlerde ülkücüler üzerine oynanan oyunları üzüntüyle izlediklerini belirterek, "Bunun en son örneğini de Hrant Dink cinayetinde yaşadık. Cinayetin, Türkiye'nin hassasiyetlerine sahip çıkan insanlar üzerine fatura edilmek istendiğini görmekteyiz. Bu cinayeti işleyen kişinin veya onunla birlikte olmuş kişilerin, bir zamanlar Alperen Ocakları'na gitmiş bir kişi olduğu iddia edilmektedir. Alperen Ocakları herkese açık bir kurumdur. Ocağımıza, Türkiye Cumhuriyeti değerlerine, kanunlarına bağlı olan herkes gelebilir. Buraya gelen kişilerin ileride ne yapacaklarını önceden bilmek imkansızdır. Bunun müneccimliğini yapan kişiler, Türkiye üzerinde karanlık oyunlar oynamak isteyen kişilerdir" dedi.

Alperen Ocakları'nın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin aleyhine olacak hiçbir oyunun içinde yer almayacak kadar milletine ve devletine bağlı ve saygılı olduğunu ifade eden Balcı, "Bu cinayeti de Alperen Ocakları olarak şiddetle kınıyoruz. Alperen Ocakları'nın tepkisi her zaman kanunlar ve hukuk çerçevesinde olmuştur. Bundan sonra da böyle olacaktır. Alperen Ocakları, Türk gençliğini ve Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak için her zaman hazırdır" diye konuştu.

(ACK-MT-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title