Haberler

Aldatma Sitesinin Reklamı Fransızlar'ı Kızdırdı

Evlilik dışı ilişki arayanlar için 2009 yılında hizmete giren 'Gleeden' aldatma sitesin Fransa'daki reklam kampanyaları Fransızlar'ı kızdırdı.

Evlilik dışı ilişki arayanlar için 2009 yılında hizmete giren 'Gleeden' aldatma sitesin Fransa'daki reklam kampanyaları Fransızlar'ı kızdırdı. Kadınlar tarafından kurulan aldatma sitesi yaklaşık 2.5 milyon abonesiyle Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere'de 'Aşk kaçamakları' için tercih edilen sitelerin başında geliyor. Sitenin Fransa'da reklam kampanyaları metro, otobüs durakları, billboardlar ve en son belediye otobüslerine taşınması Fransızlar'ın tepkisine neden oldu.

Son bir hafta içinde belediye otobüslerinde yer alan reklam kampanyasın sloganında 'ısırılmış bir elma ve üzerinde kadınlar tarafından düşünülen alışılmadık ilişki buluşması' mesajı yer aldı. Fransızların yoğun tepkisi üzerine 'Gleeden' şirketi Paris ve çevresinde bulunan Poissy, Saint-Germain, Rambouillet, Versailles, Sevres ilçelerinde reklamlarını çekmek zorunda kaldı. Gleeden şirketin sözcüsü Solene Paillet, "Bu tepkiye anlam veremiyoruz. Reklam kampanyamız tarafsız, eleştiriler yersiz, 1975 yılından bu yana Fransa'da eşlerin birbirini aldatması cezaya tabii değil" diye reklam kampanyasını savundu.

Avrupa'da 1.5 milyon üye ile Fransa üye sayısında Avrupa'da ilk sırada yer alıyor. En son reklam kampanyasının belediye otobüslerinde yapılması seyahat eden yolcu ve yayaları rahatsız etti. Son bir hafta içinde otobüs şirketi ve belediyelere yapılan şikayet sayısı 500'e çıkınca 'Gleeden' reklamlarını geri çekmek zorunda kaldı. Versailles belediyesi 'aile değerlerine önem veren katolik inancına bağlı insanların bu kampanyadan rahatsızlık duyduğunu' belirtti. Rambouillet belediyesi ise otobüs şirketine yazdığı şikayet dilekçesinde: "Gleeden reklamı evlilik şartlarına aykırı. Evlilik sözleşmesinde eşlerin birbirine vefa göstermesi, sadık olmaları isteniyor. Bu nedenle reklamlar otobüslerden çıkarılmalı" diye tepki gösterdi. - Kıel

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya İspanya İtalya Fransa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title