Haberler

Alanyaspor'dan 2 Transfer

Alanyaspor'dan 2 transferAlanyaspor, geçen sezon Başakşehir'den kiraladığı Cenk Ahmet Alkılıç ile 2 yıl, Almanya'nın Hoffenheim Kulübü'nden Yusuf Serdar Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanyaspor'dan 2 transfer

Alanyaspor, geçen sezon Başakşehir'den kiraladığı Cenk Ahmet Alkılıç ile 2 yıl, Almanya'nın Hoffenheim Kulübü'nden Yusuf Serdar Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanya Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde geçen sezon Başakşehir'den kiraladığı sağ bek oyuncusu 29 yaşındaki Cenk Ahmet Alkılıç ile 2 yıl, Almanya'nın Hoffenheim Kulübü'nden forvet oyuncusu 20 yaşındaki Yusuf Serdar Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

İNANIYORUZ

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Bu sene Cenk Ahmet Alanyasporlu oldu. Cenk Ahmet ve Göksel Gümüşdağ Alanyaspor'a verdikleri sözleri tuttular, kendilerine teşekkür ediyorum. Bu sene Ahmet'ten bir çıkış bekliyoruz ve inanıyoruz. Hoffenheim Kulübü'nden transfer olan Yusuf Çoban'ın gelecek zamanlarda gelişme sağlayacak bir futbolcu olduğuna, kulübümüze katkı sağlayacağına inanıyoruz. Her iki futbolcumuza da hayırlı uğurlu olsun dedi.

UTANDIRMAYACAĞIM

Cenk Ahmet Alkılıç, Başkan Hasan Çavuşoğlu'na teşekkür etti. Alkılıç, Alanyaspor'a devre arası geldim. Kulübümde çok mutluyum, beni sıcak karşıladılar. Geçen sezon sakatlık yaşadım ama bir an olsun benim için kötü düşünmeyip hep arkamda durdular. Böyle bir sıcaklık her kulüpte bulunmaz. Şimdi gerçek Alanyasporlu oldum. Bu sene bana güvenenleri utandırmayacağımı düşünüyorum diye konuştu.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Yusuf Serdar Çoban da şöyle dedi

Bu şansı bana verdikleri için kulübe ve başkana çok teşekkür etmek istiyorum. Takım için çok çalışarak elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah bu kulübe faydalı olabilirim.

İki futbolcu da atılan imzaların ardından Erzurum kampı için yola çıkan kafileye katıldı. Turuncu yeşilli ekip 5-17 Temmuz tarihlerinde Erzurum, 20-31 Temmuz tarihlerinde ise Avusturya'da kampa girecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aytemiz Alanyaspor Başakşehir Cenk Ahmet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title