Haberler

Kayak Merkezi'nde Ölen Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde kapalı pistte kayarken tahtadan yapılan kar perdelerine çarpması sonucu ölen Mehmet Akif Koyuncu, bugün Aksaray'da defnedildi.

Erzurum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde tekniker olarak çalışan ve aynı zamanda Veteriner Fakültesinde okuyan Mehmet Akif Koyuncu, geçen pazar günü 4 arkadaşı ile birlikte çıktığı Palandöken Kayak Merkezinde, kayak pistlerine suni kar yağdıran direklerin çevresine çarpmalar için sarılan güvenlik minderlerden birini söktü.

Komisyon kararıyla kapalı bulunan ve işaretlerle girilmesi yasaklanan bölgeye girip söktükleri minderle arkasındaki bir arkadaşıyla kayan Koyuncu, pistin sol tarafındaki tahtadan yapılan kar perdesine çarptı. Ağır yaralanan Koyuncu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Mehmet Akif Koyuncu'nun cenazesi bugün memleketi Aksaray'ın Eskil İlçesi'ne bağlı Eşmekaya Beldesi'ndeki baba ocağına getirildi.

Burada helallik alındıktan sonra Eşmekaya Mezarlığı'na götürüldü. Koyuncu'nun cenazesi Ailesi, yakınları, Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan ve belde halkının katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları içinde defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Palandöken Eşmekaya Aksaray Erzurum Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Işılay Cansu KILDİZEmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin inşallah..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title