Haberler

Akhisar Belediyespor'un Zor Haftası

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde 7 maçtır galip gelemeyen Akhisar Belediyespor'u bu hafta birbirinden zorlu iki sınav bekliyor.

Spor Toto Süper Lig'de 7 maçtır galip gelemeyen Akhisar Belediyespor'u bu hafta birbirinden zorlu iki sınav bekliyor.

Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki ikinci maçında Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak yeşil siyahlı ekip, pazar günü de ligde İstanbul'da Beşiktaş'a konuk olacak. Kupadaki ilk maçında Manisaspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturan Akigo Trabzon'da koltuğunu korumak, üç gün sonra da İstanbul'da ligdeki galibiyet hasretine son vermek için mücadele edecek.

Kupa maçından sonra Akhisar'a dönmeyeceklerini ve Beşiktaş randevusunun hazırlıklarını Trabzon'da sürdürecekleri belirten Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Birbirinden zorlu iki deplasman sınavı bizi bekliyor. Her iki müsabakada da puan ya da puanlar alacak gücümüz var. Biz takımımıza güveniyoruz" dedi.

Gençlerbirliği maçının hemen başında sağ arka adalesinden sakatlanan Ahmet Cebe'nin durumu yarın çekilecek MR sonrası netlik kazanacak. Yeşil siyahlı ekipte başka eksik bulunmuyor. - Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Beşiktaş İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title