Haberler

"Aırbag" Hırsızları Polise Tosladı

*Küçükçekmece'de içinde iki hırsızın bulunduğu araç, polis otosuyla kafa kafaya çarpıştı.

*Küçükçekmece'de içinde iki hırsızın bulunduğu araç, polis otosuyla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 hırsız ve 3 polis hafif şekilde yaralandı.

Kaza Teyfikbey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi'nde saat 04. 30 sıralarında meydana geldi. Akşam saatlerinde polisin şüphe üzerine durdurmak istediği, 34 YL 3528 plakalı otomobilin sürücüsü polisten kaçarak, izini kaybettirdi. Polis ekibinin merkeze bildirdiği olay üzerine ilçe düzeyinde aracın aranmasına başlandı. Plaka üzerinde duyarlı olan ekipler sabah saatlerinde otomobille karşı karşıya geldi. Otomobili kullanan Ö. G. karşısında polisi görünce kaçmaya başladı. Malsak Çeşme Caddesi ve civar sokaklarda polis ekiplerince ablukaya alınan araç kaçmaya çalışılırken bir polis otosuyla kafa kafaya çarpıştı. Savrulan otomobil bir binaya çarparak durabildi. Havayastığı (Airbag) hırsızlığı başta olmak üzere, 25 ayrı şuçtan poliste kaydı olan, Ö. G. ve M. Ö. 'yü etkisiz hale getiren polisler, daha sonra arkadaşlarının yardımına koştu. Polis memurları E. A, E. Ö. ve A. Y. arkadaşları tarafından kullanılamaz hale gelen polis otosundan çıkartılarak kaldırıma oturtuldu. Ö. G. ve yaralı polisler olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. M. Ö. ise bir süre olay yerinde polise ifade verdi. Daha sonra M. Ö, . de ambulansla hastaneye götürüldü. Kazada hurdaya dönen iki araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

E. A: Engin Alan,

E. Ö: Emrah Öcal

A. Y: Adem Yıldırım,

Ö. G: Özcan Güneş,

M. Ö: Muhammet Özgüleç

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title