Haberler

Sıla'yı Darp Ettiği İddiasıyla İfade Vermeye Adliyeye Gelen Ahmet Kural, Soruları Yanıtsız Bıraktı

Güncelleme:

Oyuncu Ahmet Kural, sanatçı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek için adliyeye geldi.

Ahmet Kural, sanatçı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek için adliyeye geldi. Ahmet Kural öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Kural'ın ifade verme işlemi başladı. Kural gazetecilerin "Sıla'ya şiddet iddiası doğru mu?" sorularını yanıtsız bıraktı.

Sıla'yı Darp Ettiği İddiasıyla İfade Veren Ahmet Kural, Adliye Çıkışı Soruları Yanıtsız Bıraktı

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sanatçı Sıla geçtiğimiz perşembe günü avukatı Rezan Epözdemir ile adliyeye gelerek, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Soruşturma savcısı da Ahmet Kural'ı ifade vermeye çağırmıştı.

Sıla'yı Darp Ettiği İddiasıyla İfade Veren Ahmet Kural, Adliye Çıkışı Soruları Yanıtsız Bıraktı

İlgili Haberler
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Kural Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (62)

PAŞA KÖYLÜ:

Yeni evlenecek olan genç erkekler, size tavsiyem kadını ilk eve getirdiğiniz gün öyle bir dövün ki karşı gözü açılsın evi terk edecek olursa o gün terk eder, etmezse kuzu gibi kadınınız olur. size asla itiraz etmez korkudan erkek izin vermedikçe oturamaz bile.

5
24
yanıtYanıtla
Troy:

Allah belanı versin!

yanıt3
yanıt1
Nane:

Sana öyle mi yaptılar

yanıt4
yanıt2
AAAA:

TAM BİR AHMAKSIN BEYİNSIZSIN KEŞKE O GECE ANNEN ADET OLSAYDI DA SENİN GİBİ MAL DÜNYAYA DOĞURMASAYDI PAŞAYMIŞ NE PAŞASI PAŞALARIN YÜZKARASI SALAK

yanıt7
yanıt1
PAŞA KÖYLÜ:

3 YORUMCU DENYO KEŞKE BABALARINIZ İLK GECE ŞAPKA TAKSAYDI ŞİMDİ SİZE YORUM YAZMIYOR OLACAKTIM YANDAN YEMİŞLER SİZİ

yanıt3
yanıt2
PAŞA KÖYLÜ:

YİĞİT eyvallah kardeş ama 30 senelik evli abimiz ilk 25 yıl kılıbıkmış hanımının bir dediğini iki etmezmiş dayanamamış birgün hanımını öyle bir dövmüş ki kadın 1 ay çorba içmiş. düzeldikten sonra öyle bir tırsak olmuş ki koca evde artık aslan olmuş keşke ilk evlendiğimiz sene dövseydim diyor boş yere 25 yıl eziyet çekmişim diyor

yanıt3
yanıt2
adınızı yazın:

erkek müsfettesi seni

yanıt2
yanıt2
PAŞA KÖYLÜ:

AAAA adlı yorumcu Paşa seni öyle bir oturtur ki başa kaçarsın koşa koşa. . . . NANE sen sizinkiler sor paşa neler yapmış doğruyu öğrenirsin oğlum. . . TROY Allah senin belanı versin hanzo

yanıt3
yanıt1
Vedat1973:

Kadın Her istediğini yapar ama erkekler hep sorumlu tutulur yeter be Tam Destek Ahmet Kurala

9
13
yanıtYanıtla
VEDAT1973 Kadın Her istediğini yapar a:

VEDAT1973:Kadın Her istediğini yapar ama erkekler hep sorumlu tutulur yeter be Tam Destek Ahmet Kurala

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title