Haberler

Afyon Öğrencilerden İslamiyet'i Anlatan Sergi

Öğrencilerden İslamiyet'i anlatan sergiAfyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde öğrenciler tarafından hazırlanan sergide İslamiyet'in doğuşu ve Hz. Muhammed'in hayatına ilişkin sergi hazırlandı.

Öğrencilerden İslamiyet'i anlatan sergi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde öğrenciler tarafından hazırlanan sergide İslamiyet'in doğuşu ve Hz. Muhammed'in hayatına ilişkin sergi hazırlandı.

Aktürkler İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki serginin açılışına Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kuran tilavetiyle başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından ilahiler seslendirildi ve katılımcılara zemzem suyuyla hurma ikram edildi. Sonrasında protokol üyeleri serginin açılış kurdelesini kesti. 'Kuran Işığında Asr-ı Saadet' sergisinde öğrenciler hazırladıkları eserlerle ilgili protokole bilgi verdi.

Sergide öğrencilerin, öğretmenlerinin yardımıyla hazırladığı metal ve strafor malzemeden Kabe, Hira Mağarası, Mescid-i Nebi, Hz. Muhammed'in ibadet yaptığı ev ve devesi ile Bedir, Uhud ve Hendek savaşlarını anlatan maketler yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Yalçın Sandıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title