Haberler

Abdullah Gül, Kayseri Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret eden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, belediyeden ayrılırken, kendisini bekleyen vatandaşlarla görüştü.

Lise ÖĞRENCİLERİ, GÜL'DEN YARDIM İSTEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret eden 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, belediyeden ayrılırken, kendisini bekleyen vatandaşlarla görüştü.

Bu arada Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencileri, Abdullah Gül'den, Bursa'da düzenlenen bir konferansa katılmak için maddi destek istedi. Öğrenciler, okullarında Girişimcilik Kulübü kurduklarını, kulüp olarak Avrupa Parlamentosu tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin sorunlarını tartışacakları konferansa katılmak istediklerini belirttiler. Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'ten öğrencilere yardımcı olmasını istedi. Gül, bu sırada kendisine sattığı kitaplardan hediye eden bir vatandaşla da görüştü. Gül, bir kitabı alarak bir süre inceledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelik Abdullah Gül Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title