Haberler

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Sivas Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Sivas Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Gül, AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması için seçkideki AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceledi.

Vali Gül, "Haber" kategorisinde, Kayhan Özer imzasını taşıyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sırbistan'ın Novi Pazar kentindeki Boşnak Milli Konseyini ziyaretinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan kız çocuğuyla çekilen "Erdoğan sevgisi" isimli fotoğrafa oy verdi. "Yaşam" kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" eserini oylayan Gül'ün, "Spor" kategorisinde ise tercihi Türkiye Ampute Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonu olduğu maçın ardından yaşanan sevinci anlatan "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğraf oldu.

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasını beğendiğini ve katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Vali Gül, "Tüm samimiyetimle söylüyorum, her fotoğraf birbirinden güzel. Burada hiç şüphesiz AA muhabirlerinin katkıları çok büyük. Zor şartlarda çektikleri fotoğrafları oyluyoruz." dedi.

Her fotoğrafın kendi nazarında oylamada birinci seçildiğini dile getiren Gül, "Üç kategoride 3 fotoğraf seçtik. Hem geçmişi hatırlıyoruz, yıl içinde olan olayları hem de fotoğrafların sadeliğini, duruluğunu görmüş oluyoruz. Emeği geçen, başta fotoğrafları çeken muhabir kardeşlerimiz olmak üzere, AA'nın her kademesindeki çalışanına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Oyladığı fotoğraflar hakkında da değerlendirmede bulunan Vali Gül, "Çocuğun Sayın Cumhurbaşkanımızla olan fotoğrafında her ikisinin de samimiyeti... Çocuğun gözlerinin içi gülüyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın o sadeliği, doğallığı yansıyor, çok samimi geldi. Spor kategorisinde ise ampute takımımızın başarılı bir sonucu oldu, onu oyladık. Yaşam kategorisinde ise özelikle köpeğin protez takılarak yürütülmesi, hayvanlara verilen değer, gerçekten etkileyiciydi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kayhan Sivas Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title