Haberler

AA'nın Mayıs Ayı Fotoğraf ve Video Haber Oylaması Sonuçlandı

Güncelleme:

Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan ve binlerce kişinin katıldığı oylamada, haber kategorisinde 10, yaşam kategorisinde 16 ve spor kategorisinde 6 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 4 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

Haber kategorisi birincisi;

"Hayalet" komandoların zorlu eğitimi - Dünyanın en zorlu askeri eğitimleri arasında gösterilen Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'ndaki Komando İhtisas Kursu'nun ikinci aşaması olan "Kara komando harekatı"nda komandolar, zor doğa koşulları ile mücadele ederek hedeflerine ulaşıyor. (Murat Yolcu)

Yaşam kategorisi birincisi;

Düden Gölü'nün zarif misafirleri - Konya'nın Kulu ilçesine 5 kilometre mesafedeki Düden Gölü'nde bu yıl yağışların etkili olması sonucu flamingo kolonilerinin sayısı arttı. (Orhan Akkanat)

Spor kategorisi birincisi;

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları - Sarı-kırmızılı taraftarlar, ligin bitimine bir hafta kala takımlarının şampiyon olması üzerine Florya'daki Metin Oktay Tesisleri içine girerek kutlama yaptı. (Erhan Elaldı)

Video haber birincisi;

Fillerin de yetimhanesi var - Sri Lanka'nın Pinnawala kasabasında hizmet veren dünyanın ilk ve tek fil yetimhanesinde, yalnız kalan, mayın patlaması veya farklı nedenlerden yaralanan 79 file bakılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eğirdir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title