Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramına Doğru

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çelik, mesajında 95. yılı kutlanılan 30 Ağustos'un sadece bir kutlama günü olmadığını belirterek, içerisine sığdırılan zaferlerin yer aldığı sıra dışı bir ay olduğunu belirtti.

30 Ağustos Zaferi'nin zillet içinde yaşamaktansa izzet içinde ölümü göze alanların hakkı olduğunu dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Çünkü zulüm ve saldırganlık ancak sefil, aşağılık benliklerin içine düştükleri çaresizliktir. Özgürlük duygusunu karaktere dönüştüren bu iman yenilmeyecek, bu imanın sahibi millet daha çok zaferlerin coşkusunu yaşayacaktır. Yeter ki milli idealler etrafında kenetlenip bir ve beraber olalım. Aramıza tefrika sokmayalım. Sen ben çekişmesiyle gücümüzü, şevkimizi zayıflatmayalım. Millet olarak 15 Temmuz kanlı darbesiyle başlatılan işgal girişimini püskürtünce zafere giden yolun imandan, güvenden, cesaretten, bağlılıktan, kardeşlikten geçtiğini bir kez daha gördük. Gerçek zafer kardeş olabilmektir."

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Bir Sen Zafer Haftası Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title