Haberler

Ormanda Kaybolan 3 Yaşındaki Evrim'i Bulmak İçin Herkes Seferber Oldu

Güncelleme:

Tokat'ın Turhal ilçesinde dün sabah saatlerinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış için AFAD, UMKE ve komandolarında katıldığı arama çalışmaları devam ediyor.

Tokat'ın Turhal ilçesinde Yenisu Köyü Yaylası'nda dün sabah saatlerinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış için Afad, UMKE ve komandolarında katıldığı arama çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlar da arama çalışmalarına kendi imkanlarıyla destek veriyor.

3 YAŞINDAKİ EVRİM DÜNDEN BERİ KAYIP

Turhal ilçesine 25 km uzaklıktaki Yenisu Köyü Yaylası'nda kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış için dün geç saatlere kadar yapılan arama çalışmaları sonuç vermedi. Sabah erken saatlerde yeniden başlayan aramalar; 3 Jandarma Komando Timi, AFAD Ekipleri, UMKE ekipleri ile Yenisu köyü ve civar köylerden gelen gönüllü vatandaşlarca yapılıyor.

ARAMA ÇALIŞMALARINDA "EVRİM" DİYE BAĞIRILIYOR

Jandarma tarafından drone desteği de verilen aramalar, ormanlık ve ekili arazilere yoğunlaştırıldı. AFAD ve UMKE ekipleri dinleme yaparak sürdürdüğü arazi taramalarında; ara ara 'Evrim' diye bağırılarak, ismini duyan çocuğun kendilerine tepki verme ihtimaline göre hareket ediliyor.

EN SON YAYLA ÇADIRINDA GÖRÜLDÜ

Yenisu köyünde yaşayan ve hayvancılıkla geçinen Atış ailesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte köye 10 km uzaklıktaki yaylalarında çadır kurmuşlardı. Minik Evrim, Babaanne Sati Atış ile Anne Dilek Atış'ın etrafı ormanlık ve dağlık arazi olan çadırda olmadıkları esnada kaybolduğu iddia edildi. Babaanne Sati Atış, dün sabah 8: 00 ila 8: 30 sularında besledikleri hayvanların komşularının ekine girmesini engellemek için çadırdan ayrılmadan önce Evrim'i annesine teslim ettiğini söyledi.

"5 DAKİKALIĞINA AHIRA GİRDİM, ÇOCUK EVDEN ÇIKMIŞ GİTMİŞ"

Anne Dilek Atış ise kayınvalidesinden çocuğu aldıktan sonra 1 yaşındaki kardeşiyle birlikte çadıra bırakıp, ahıra girdiğini, kısa süre sonra döndüğünde ise çocuğu bulamadığını söyledi. Anne Dilek Atış, "Annem malın yanına gitti. Sonra annem bana bağırdı çocuğu al diye. Çocuğu aldım getirdim eve koydum. sonra ahıra girdim 5 dakikalığına. Çocuk evden çıkmış gitmiş nereye gitti daha da bulamıyorum. Aradım, taradım her tarafı bulamadım" şeklinde konuştu. Evrim için yapılan arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenisu AFAD 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

ÜMİTSİZ:

Neden aramalara hava kararınca ara veriliyor anlamıyorum...asıl yırtıcı hayvanlar gece çıkıyor küçük çocuk gece daha çok korkar ağlar önünü görmez korkudan uçurumdan düşer kuyuya düşer ona yardım edecek kimse yok ya ....nöbetleşe arasınlar ....

47
1
yanıtYanıtla
Esra:

Artık kaybolan meleklerin haberlerini okumak istemiyoruz ya allah rızası için sahip çıkın çocuklarınıza. . . Artık yeter birinin acısı dinmeden diğerinin acı haberini duymak istemiyoruz biz !!!!!!!!

25
1
yanıtYanıtla
hasta:

sende herkese melek diyorsun bee.hayret bi şeysin yav,çocuklardan elinizi çekin ey mikroplar de yeter.

yanıt5
yanıt7
ESRA:

Ciddi sorunların var galiba gerçekten ''''HASTA''sın'''' vicdansız. . .

yanıt4
yanıt8
Hemşire:

çocuklardan çekin elinizi mikroplar,o resimdeki yaşlı teyzeye birileri başörtüsü takmasını ögretsin çünkü alnının üstündeki saçları gözüküyor,ayrıca kollar açılmamalı,çok günahtır.

2
17
yanıtYanıtla
Uzman:

Aynen.

yanıt3
yanıt4
selcan çelik:

bu haberde dikkatini çeken yaşlı teyzenin baş örtüsümü yani ?? bence size de çok ayıp 3 yaşındaki kayıp çocuk haberi bu ya

yanıt4
yanıt1
selda:

burada konu şimdi başörtüsü mü yani? insanlar çocuğun derdine düşmüş canları yanıyor sizin derdiniz kadının giyim tarzı mı ? yazıklar olsun zihniyetinize ! sizin yaptığınız mı yoksa o kadının dış görünüşü mü günah acaba bir düşünün. Allah ile kul arasına girmek de günahtır vebal almak yargılamak (bilip bilmeden)

yanıt5
yanıt0
DİKKAT:

ALLAH AŞKINA DAHA DİKKATLİ OLUN. BU OLAYLAR SIKLAŞMAYA BAŞLADI.

14
0
yanıtYanıtla
BİRSEN:

BU KADAR KAYIP ÇOCUK VAKASI VARKEN SON ZAMANLARDIR BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLAMAZMISINIZ LÜTFEN ANNELER YAZIK ETRAF PİSLİKLER SAPIKLARLA KAYNIYOR UMARIM SAĞ SALİM BULUNUR

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title