Haberler

3 Seas 10. Yılını Aya İrini'de Muhteşem Bir Konserle Kutladı

Güncelleme:

3 Seas Capital Partners, 10. kuruluş yıl dönümünü Aya İrini'de Tekfen Filarmoni Orkestrası'nın muhteşem konseriyle kutladı.

Şirket alım, satım ve ortaklıkları alanında Türkiye'nin lider finans kuruluşu 3 Seas Capital Partners, 10. kuruluş yıldönümünü şirket ortakları Şevket Başev, Tarık Şarlıgil, Emre Erginler ve İbrahim Arınç'ın ev sahipliğinde, Aya İrini'de Tekfen Filarmoni Orkestrası'nın muhteşem konseriyle kutladı.

Bugüne kadar Fiba Holding, Esas Holding, Yargıcı, Mynet, Danone, Abraaj Group, TeliaSonera gibi Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen kurumlarının alım, satım ve ortaklıklarını gerçekleştiren 3 Seas Capital Partners'ın 10. Yıldönümüne Ali Nihat Gökyiğit, Belkıs-Erdal Aksoy, Mustafa Süzer, Murat Özyeğin, Dalya Garih, Gary Lachman, Edip İlkbahar, Turhan-Zuhal Kaşo, Can Ateş, Erol Özmandıracı gibi yerli ve yabancı iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerinden oluşan 600'ü aşkın davetli katıldı.

Topkapı Sarayı'nın bahçesinde düzenlenen kokteyl ile başlayan 10. yıl kutlaması Aya İrini Kilisesi'nin eşsiz atmosferindeki konserle gece boyunca devam etti.

Dünyaca Ünlü Ödüllü Şef Fabrice Canelle'den 3 Seas Menüsü!

Uluslararası pek çok dergi tarafından "en üst derecede yetenekli" olarak tanımlanan ve dünyaca ünlü isimler için özel gurme konseptler tasarlayan Fransız şef Fabrice Canelle, 3 Seas Capital Partners için İstanbul'a gelerek çok özel bir davet menüsü hazırladı.

"Üç Denizin Sesi" 3 Seas ile buluştu…

Davetlilerin doyamadığı gecede, dünyaca ünlü orkestra şefi James Judd yönetiminde Hazar Denizi ve Doğu Akdeniz kıyısında bulunan 23 farklı ülkeden sanatçıların yer aldığı Tekfen Filarmoni Orkestrası, İlyas Mirzayev'in "Üç Denizin Sesi" eserini icra etti. Eser, konuklar tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

3 Seas Capital Partners 10. Yıl özel gecesi, katılımcıların adeta şıklık yarışına girdiği;

kokteyl menüsü, mekân seçimi ve müzikleri ile son yılların en görkemli daveti oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title