Haberler

25 Aralık'ta Hava Nasıl Olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın Hava Durumu

25 Aralık'ta hava nasıl olacak?İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa hava durumu...

Meteorolojiden ve AKOM'dan gelen açıklamalara göre İstanbul ve çevresinde dün gece sağanak yağışı etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinde de devam eden yağışın karla karışık yağmura dönmesi bekleniyor. Peki İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da hava bugün nasıl olacak?

METEOROLOJİ VE AKOM'DAN UYARI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan İstanbul ve çevresine kar yağışı uyarısı geldi. Dün gece başlayan yoğun sağanak yağış sabah saatlerinde de devam ediyor. Meteorolojiden gelen açıklamaya göre sağanak yağış yerini karla karışık yağmura bırakacak.

ÜLKENİN GENELİNDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre ülkenin büyük bir kısmında yağış bekleniyor. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ,Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Erzurum, Bingöl ve Muş'ta yağış bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul bugün sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı 4 °C olan İstanbul'da yağışın kendisini karla karışık yağmura bırakacağı öngörülüyor. Yüksek kesimler için kar uyarısı geldi.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da bugün hava çok bulutlu.Öğleden sonra yağması beklenen yağmurun akşam saatlerinde kar yağışına dönmesi bekleniyor. Ankara'da hava sıcaklığı 7°C.

İZMİR HAVA DURUMU

İzmir bugün parçalı ve çok bulutlu. Hava sıcaklığı 15°C gözüken İzmir'de akşam saatlerinden itibaren yağmur bekleniyor.

BURSA HAVA DURUMU

Bursa'da bugün yağış alan illerden biri. Yağmurlu ve çok bulutlu geçecek olan Bursa'nın yüksek kesimleri için kar uyarısı yapıldı. Bursa'da bugün hava sıcaklığı 4°C.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Ankara İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title