Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Hakkari merkez ve Yüksekova ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hakkari merkez ve Yüksekova ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hakkari'deki programda, valilik binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Atatürk Kültür Merkezi'nde devam eden programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.

Göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin ettiği programda, öğretmenlerden oluşan koro tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Program, halk oyunları gösterisinin ardından emekli öğretmenlere plaket verilmesi ile son buldu.

Programa, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve öğretmenler katıldı.

Yüksekova ilçesindeki program, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi konferans salonunda devam eden programda, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, meslektaşlarının Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin ettiği, müzik dinletisinin sunulduğu ve slayt gösterisinin yapıldığı program, öğretmenlerin hazırladığı videoların yer aldığı sinevizyon gösterimi ile son buldu.

Etkinliğe, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Dündar Şahin Güngör, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, AK Parti İlçe Başkanı Naci Bilici, kurum amirleri ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Öğretmenler Günü Yüksekova Hakkari AKM Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title