Haberler

2,5 Milyon Liralık Vurgun Yapan Soygun Çetesinden Akılalmaz Detay: Ellerini Viskiyle Yıkıyorlarmış

Güncelleme:

İstanbul'da,çaldıkları lüks araçlara sahte plaka takarak villalara girip 2,5 milyon liralık soygun yapan 9 kişilik çete çökertildi. Çete üyelerinin viski ile ellerini yıkadığı, çete elebaşının ise elde ettiği paralarla göğüs küçültme ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da, çaldıkları lüks araçlara sahte plaka takarak villalara girip 2,5 milyon liralık soygun yapan 2'si kadın 9 kişilik çete çökertildi. Çete üyelerinin eğlence kulüplerinde viski şişeleri ile ellerini yıkadığı, elebaşı Mehmet A.'nın ise elde ettiği paralarla göğüs küçültme ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

LÜKS VİLLALARDA HIRSIZLIK OLAYLARI MEYDANA GELDİ

İstanbul'un Beykoz, Üsküdar veBeşiktaş ilçelerinde 4 ay önce lüks sitelerdeki villalarda hırsızlık olayları meydana geldi. Peş peşe yaşanan hırsızlık olaylarının ardından Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Hırsızlık yapılan sitelerdeki ve villalardaki kameralardan çete üyelerinin kimlikleri belirlendi.

ÇALINTI LÜKS ARAÇLA SİTELERE GİRDİLER

Habertürk'ün haberine göre; Hırsızlık çetesinin elebaşının Mehmet A., yardımcısının da Ramazan K. olduğu belirlendi. Araştırmalarını derinleştiren polis, zanlıların hırsızlık yapacakları villalara çalıntı lüks araçlarla gittiklerini belirledi. Yanlarına sevgililerini de alan çete üyelerinin rahatlıkla girdikleri sitelerde hırsızlığı gerçekleştirdiği belirtildi.

2.5 MİLYONLUK VURGUN YAPMIŞLAR

Yapılan tespitlerin ardından polis harekete geçti. Çete elebaşı Mehmet A. ve yardımcısı Ramazar K.'nın aralarında bulunduğu 9 kişi yakalandı. Çetenin hırsızlık olaylarında kullandığı 2 lüks araç ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. 12 villadan 2.5 milyon liralık soygun yapıldığı belirlendi.

VİSKİ İLE ELLERİNİ YIKIYORLAR

Yapılan araştırmalarda çeteyle ilgili detaylar da ortaya çıkarıldı. Çete elebaşı Mehmet A.'nın elde ettiği paralarla göğüs küçültme ameliyatı olduğu ortaya çıktı. Eğlencenin dozunu kaçıran çete üyelerinin eğlence kulüplerinde viski şişeleri ile ellerini yıkadığı belirtildi. Zanlıların evlerinde plaka basım makinesi de ele geçirildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından 2'si kadın 9 kişi adliyeye gönderildi.

2,5 Milyon Liralık Vurgun Yapan Soygun Çetesinden Akılalmaz Detay: Ellerini Viskiyle Yıkıyorlarmış

2,5 Milyon Liralık Vurgun Yapan Soygun Çetesinden Akılalmaz Detay: Ellerini Viskiyle Yıkıyorlarmış

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

ON POWER:

Kötü ne yapmışlar ? hiç bir şey aynı şeyleri bende yapıyorum ne olacak (Hırsızlık hariç) yani viski ile el yıkamak müsriflik değil bence.

4
15
yanıtYanıtla
yoksul:

senin zihniyetine tüküreyim

yanıt13
yanıt3
Viski Kutsaldır:

Viski gibi bir nimete saygısızlık yaparsan işte böyle çarpılırsın

1
9
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaaaaa:

şakası bile günahların en büyüğü

yanıt1
yanıt1
ON POWER:

KUTSAL ALKOLLER ADINA HEPİNİZİ KUTSUYORUM ALKOL KÖTÜLÜKLERİN ANASI OLABİLİR AMA ANNELER KUTSALDIR O ZAMAN ALKOLDE KUTSALDIR :) ŞEREFE

4
5
yanıtYanıtla
CEL_LATTE:

Asacaksın böylelerini. . . !? Ellerini keseceksin. . . ! Olmaz diyorsan; ZEHİRLİ İĞNE ile uyutalım. . !!?

9
0
yanıtYanıtla
isim:

bu gibi soyguncuların en kazançlısı yanında bulunan kadınlar. kadın olmak vardı bu ülkede.

8
0
yanıtYanıtla
Ari-Sili:

Viski ile el yıkamak ha,buna hapiste su göstermeyecen ki anlasın değerni

5
2
yanıtYanıtla
momo:

bunlar gibilerinin elleri kesilmeli ama en acısıda bu soyguncuları tebrik edenler ve o soyulan vatandaşlara gülen ahlaksız vatandaşlar avrupa bunu görse halimize acıycak ama bizim ahmak insanlarımız bu hale gülüyorlar bilmiyorlarmı bu gibi şeyler yarın öbürgün çocuklarının başına gelecek başka isimler adı altında böyle durumlara çok şiddetli tepkiler vermeliyiz ki toplum olarak mesajımız anlaşılsın ama tabii boşuna konuşuyopruz emoji tablosu ortada zaten yazık sana türkiyem çok yazık

5
1
yanıtYanıtla
herkes ahlaksız:

birkaç tane şerefsiz hırsızın yaptıklarını gülme smiley''i ile karşılıyor bizim millet. Kim ahlaklı? Bunun neresi komik? AR damarınız çatlamış sizin. Allah ıslah etsin.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title