Haberler

14 Şubat'ta Benim İçin Bir Çift Göz Alır mısın?

Güncelleme:

Helen Fielding romanını yazdı, Kimse Yok Mu gerçekleştiriyor.

Kimse Yok Mu Derneği 14 Şubat'ta sevdiğine en anlamlı hediyeyi vermek isteyenleri Bridget Jones'un Günlüğü'nün yazarı Helen Fielding'in Ünlüler Kampanyası romanındaki gibi Afrika'da aşkın, sefahatın ve açlığın iç içe olduğu bir yolculuğa çıkarıyor. Fielding'in romanındaki gibi çok sayıda ünlünün katıldığı insanlık onuru ve kişisel sorumluluk üzerine düşünmeye davet eden kampanya, sevginizi dünyaya duyurma imkanı sağlıyor.

Afrika'daki açlık, sefalet gibi bir sorunu Fielding'in kitabındaki gibi anlamlı bir kampanyanın içine yerleştiren Kimse Yok Mu yufka yüreklileri 14 Şubat'ta Afrika'nın acılı yüzüyle buluşturuyor. Derneğin 'Sevgi Bağışı' adını verdiği kampanyasına katılanlar su sıkıntısı çekilen Afrika'da sevdiği kişi adına ya su kuyusu açtırabilecek ya da bir katarakt hastasının gözlerini ışıkla buluşturabilecek. Dileyenler bir öğrenciye burs vererek ya da bir yetimi sevindirerek alacağı özel sertifikayı sevdiğine hediye edebilecek.

'SAYENDE 1 KİŞİ GÖRECEK'

Fiyatları 100 dolarla 3 bin dolar arasında değişen dört ayrı bağış kampanyası ile alternatif hediye seçeneklerinin detayları şöyle:

Kimse Yok Mu kampanyasının ilk alternatifinde, 100 dolar bağış karşılığında bir katarakt hastasının gözü muayene ve ameliyat edilecek. Bugüne kadar gerçekleştirilen katarakt kampanyasında 12 bin hastaya ulaşan Kimse Yok Mu, ''Sevenler''in destekleriyle çok daha fazla hastayı ışıkla kavuşturmaya hazırlanıyor.

Kimse Yok Mu'nun bir diğer alternatifi ise ''Bir Çocuk Okutuyorum'' kampanyası. 200 lira bağış sayesinde Kimse Yok Mu'ya başvuran ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları eğitim bursuna kavuşuyor.

Somali, Sudan gibi ülkelerin de aralarında bulunduğu 16 ülkedeki yetim çocukların yüzleri de, bağışçıların sevdikleri için bağışlayacağı 360 dolar ile gülecek.

Afrika'nın suya hasret beldelerindeki insanları sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuşturmak da bu kampanyalarla mümkün oluyor. 3 bin dolarlık bağış karşılığında, Afrika'da seçecekleri bir ülkede sevdiği adına su kuyusu açtıranlar, sevdiğinin adını ''ölümsüzleştirme'' imkanına kavuşacak.

SALI AKŞAMI SONA EDİYOR

Kampanya kapsamındaki bağışlar, 12 Şubat 2013 Salı akşamına kadar ''onlinebagis.kimseyokmu.org.tr'' adresinden kabul edilecek. Bağış yaparken açıklama kısmına ''Sevgi'' için olduğunun belirtilmesi gerekiyor.

Kampanyaya katılanlara, teşekkür belgesi ve iyilik ajandası özel olarak gönderilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Afrika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title