Haberler

14 Nisan Cuma Dha Spor Gündemi

Lyon-Beşiktaş maçının başta Fransa olmak üzere dış basın ve UEFA'daki yankılarıBEŞİKTAŞ'IN İSTANBUL'A DÖNÜŞÜ UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Olympique Lyon'a 2 - 1 mağlup olan Beşiktaş, sabahın erken saatlerinde İstanbul'a döndü.

Lyon- Beşiktaş maçının başta Fransa olmak üzere dış basın ve UEFA'daki yankıları

BEŞİKTAŞ'IN İSTANBUL'A DÖNÜŞÜ

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Olympique Lyon'a 2 - 1 mağlup olan Beşiktaş, sabahın erken saatlerinde İstanbul'a döndü.

GALATASARAY

10.30 Derbi maçın hazırlıkları devam edecek.

13.30 - Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan'ın kayınpederi Doç. Dr. Mehmet Selami Kardaş, Zincirlikuyu Cami'nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

FENERBAHÇE

Derbi karşılaşmasının hazırlıkları sürecek.

PROFESYONEL FUTBOLCULAR DERNEGİ

10.00 - 2016-2017 futbol sezonunda Süper Lig, TFF 1.Lig, Spor Toto 2. ve 3.Liglerin gol krallarına sezon sonunda altın top verecek. Bu organizasyonun basın toplantısı Polat Otelde Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz ve Tümer Metin'in katılımıyla düzenlenecek

EUROLEAGUE KADINLAR

-YARI FİNAL-

17: 00 Fenerbahçe - UMMC Ekaterinburg

SPOR TOTO BASKETBOL LİGİ

18: 00 Anadolu Efes - Trabzonspor Medical Park

19: 00 Pınar Karşıyaka - Darüşşafaka Doğuş

20: 00 Fenerbahçe - Gaziantep Basketbol

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş İstanbul Fransa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title