Haberler

100 Roman Çocuğuna Sünnet Şöleni

Güncelleme:

Roman çocukların toplu sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 100 Roman çocuğu sünnet ettirdi. Seka Park'ta düzenlenen toplu sünnet organizasyonunda Sedat Uçan Konser verdi.

Büyükşehir Belediyesi, 'Roman Açılımı' kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor. Roman Festivali, Roman Çalıştayı gibi çalışmalarla romanların kente entegre olmalarını sağlamayı hedefleyen Büyükşehir, 100 Roman çocuğunu sünnet ettirdi.

LUNAPARKTA EĞLENDİLER

Sünnet programı 1 hafta önce sünnet olan 100 Roman çocuk ve ailelerinin Serdar Mahallesi'nden başlayan üstü açık otobüslerle Merkez Bankası ve Adalet Köprüsünden Kocaelilileri selamlaması ile başladı. Ardından Kocaeli Fuarı'ndaki lunaparka gelen çocuklar birbirinden eğlenceli dakikalar yaşadı.

"SİZLERİ GÖNÜLDEN SEVİYORUM"

Lunaparkta eğlenen Roman çocuk ve aileleri yine otobüslerle Seka Park alanına geçti. Seka Parktaki programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mehmet Kesen ve Roman Dernekleri Federasyon başkanları ve temsilcileri katıldı.

Yüzlerce Roman vatandaşın katıldığı etkinlikte konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu "Ben sizleri gönülden, kalpten çok seviyorum. Sizlerin mutluluğun görmek inanın bizleri daha çok mutlu ediyor. Çocuklarınızı sünnet ettirmenin mutluluğunu biz de yaşıyoruz. Biliyorsunuz ben de kendimi bir Roman vatandaş gibi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

SEDAT UÇAN İLE SON BULDU

Başkan Karaosmanoğlu'nun sünnet çocuklarına hediyeler verdiği program Akçakoca Mehter Bölüğünün tasavvuf müziği eserleri ile devam etti. Sünnet programı Sedat Uçan konseri ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Merkez Bankası Sedat Uçan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title