Haberler

GS'li Yönetici, Rıdvan Dilmen'e Patladı: Formanı Çıkar, Öyle Yorum Yap

Güncelleme:

Galatasaraylı Yönetici Ural Aküzüm, derbi sonrasında futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'i hedef aldı: Yorumculuk yaparken tarafsız olsunlar, formalarını çıkarsınlar. Bu bir kamu görevi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, Fenerbahçe derbisinin ardından A Spor'a bağlanarak zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Aküzüm şunları söyledi:

"BU HAKEM CİNAYETİDİR"

"Maalesef Türkiye'de bir kez daha büyük bir hakem cinayeti yaşandı. FIFA kokartlı Cüneyt Çakır resmen 3 puanımıza mal olan yanlış kararlar verdi. Biz bu kararları beğenmiyoruz ve eleştiriyoruz. Bütün otoriteler, yerli-yabancı futbol adamları bu penaltıların tartışılmaz olduğunu söylüyor."

"EMEKLERİMİZ HEBA EDİLDİ"

"Geçen hafta bir hakem polemiği yaşandı. Galatasaray olarak vakur durduk. Bizim için hakemin kim olduğu fark etmez. Ama görüyoruz ki futbolu idare edenler uygar davranış şeklinden anlamıyor. Bizim emeklerimiz heba edildi. 50 bin seyirciyi tahrik edip bize bedel ödetmeye çalışıyorlar."

"ÖNÜMÜZÜ BÖYLE KESEMEZLER"

"Biz bu ülkenin bayrağını dünyada dalgalandırmış kulübüz. Önümüzü böyle kesemezler... 8 puan öne geçtik diye böyle bir şey yapılmasının alemi var mı? Hem rakiple hem hakemle mi mücadele edeceğiz? Ayıptır, günahtır. Burada bir emek, milyonlarca taraftarın hakkı var..."

"KINIYORUZ"

"Penaltı pozisyonunda rakibe kırmızı kart göstereceğine bizim oyunumuz Belhanda'ya kırmızı kart veriyor. Penaltıyı yapana bir şey yok. Tek kelimeyle kınıyor ve teessüf ediyoruz. Bizi bu kadar engellemelerine karşın şampiyon olacağız. Aykut Kocaman'ın Cüneyt Çakır ile ilgili 'Kafasında hiçbir takımı öne çıkarmadı' beyanı da bütün söylediklerimizi doğruluyor."

"FORMALARI ÇIKARIN"

"Tüm dünya takdir haklarının Fenerbahçe lehine kullanıldığını gördü. Rıdvan Dilman başta olmak üzere tüm yorumcuları tarafsızlığa çağırıyorum. Yorumculuk yaparken formaların çıkarılması gerek. Bu bir kamu görevi. Milyonlarca insan takip ediyor. Geçen hafta 'penaltı değil' dendi, 'ilk gol ofsayt' dendi. Bu hafta da 'penaltısı verilmedi' desin..."

"BU YANGINI SÖNDÜRELİM"

"Bu ülkede video hakem ve yabancı hakem konuşuluyor. Bunlar neden konuşuluyor? 18 tane birinci lig takımı var. Kulüpler Birilği, federasyon, medya neden bu konuları konuşuyor? Çünkü adaletsizlik var. Belli bir yön için kullanılıyor. Bu bir yangın, bunu söndürelim. "

"BÖYLE HAKEMLİK FACİASINI KABUL ETMİYORUZ"

"Geçtiğimiz hafta yaşananlar sonrası hiç polemiğe girmedik. Türk futbolunu barış ve kardeşlik içinde adaletli bir şekilde yönetmek lazım. Böyle bir hakem faciasını kabul etmiyoruz, kusura bakmasınlar..."

"Hakemler normal hakemlik görevlerinin dışında görevler yapıyor. Bugünkü yaşanan olayları küçümsemeyelim."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cüneyt Çakır Galatasaray Ural Aküzüm Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title