Haberler

    Galatasaraylı Gomis, Parasını Alamadığı İçin Maça Çıkmıyor

    Güncelleme:

    Fanatik gazetesi, alacakları ödenmeyen Gomis'in sakatlığını bahane ederek Kayserispor maçına gitmediğini yazdı.

    Kayseri deplasmanı öncesi flaş gelişme... Sol arka adalesinde zorlanma olduğu gerekçesiyle son 2 idmana çıkmadığı belirtilen Galatasaraylı Gomis, son anda kadrodan çıkartıldı.

    PARASINI ALAMADIĞI İÇİN İDMANA ÇIKMADI

    Ancak Fanatik'in haberine göre olayın perde arkasını aralayınca bambaşka bir gerçek çıktı. 1 aydır alacakları ödenmeyen 32 yaşındaki santrforun tepki olarak idmanlara çıkmadığı öğrenildi. Sakatlıkları süren Fernando, Ahmet Çalık ve cezalı Maicon da kadroda yok.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Kayseri Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
    500

    Yorumlar (10)

    Ömer:

    bildigin yalan haber yayilmis yine . . . gomis gibi efendi adamin taraftara bunu yapmasini kimse beklemez

    33
    5
    yanıtYanıtla
    FENERBAHÇE:

    aranızda para toplayıp ödesenize adamın borcunu. .

    9
    6
    yanıtYanıtla
    DOĞA:

    Fanatik yine biyerlerinden haber üretmiş

    11
    1
    yanıtYanıtla
    Kartal21:

    Haber yalan olabilir ancak imparator varken bunu yapamaz diyen arkadaşlar. Imparator ne için geldi gs ya. Dikkat edin hayatı milli takım ve gs kulübü. Bu gs ıyi günleri. Aysal başkan 3 e 5 e bakmadan dağıttı. Para şimdi nerenin üstünde bil bakalim cimbom

    3
    8
    yanıtYanıtla
    ahahahah:

    işte bu güzel oyuncular küserse terim var orda parator adam dağıtır

    5
    5
    yanıtYanıtla
    adonis:

    Yalancılar sizi. Adam maçbaşı para kazanıyor bugün olmasa da bir türlü alır parasını neden oynamasın?

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Bordo bere:

    Fanatik son dakika haberi Messi ve Ronaldo Darıca Gençlerbirliği ne transfer olmuş Mourinho da çarşambaspor. Başarılar ...

    6
    2
    yanıtYanıtla
    SERACETTİN SAYİT ŞERDENGEÇTİ:

    SEÇTİĞİN TAKIMLA BİRLİKTE KARAKTERİN TÜRKİYEYE İLK AYAK BASIŞINLA BİRLİKTE BELLİ OLMUŞTU ZATEN GOMİS BEY

    4
    4
    yanıtYanıtla
    Alaçatı Selahattin:

    Kebap istenmi gardaş

    2
    1
    yanıtYanıtla
    GS:

    DEMEKKİ GOMİSİN PARASINI TUDOR CEBİNDEN VERİYORDU

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title