Haberler

Golf simülatör oyunu EA Sports PGA Tour, LPGA ile ortaklığını duyurdu!

Güncelleme:

EA Sports PGA Tour, kadın golfçüleri ve Amundi Evian Şampiyonasını oyuna getirmek için LPGA Tour ile ortalık yapacağını duyurdu. EA Sports PGA Tour ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde!

Golf simülatör oyunu EA Sports PGA Tour, sonunda kadın golfçüleri seriye geri getirmek için LPGA ile işbirliği yaptığını duyurdu. Başlangıçta Tiger Woods PGA Tour olarak bilinen seri, 1998'den beri yayınlanıyor. Seride, turun üyelerinin yanı sıra önemli kurslar ve turnuvalar yer alıyor. Gerçekleştirilen anlaşma ile beraber oyuncular için kurs ve turnuva listeleri genişleyecek.

EA, kadın golfünün "daha özgün temsilini" EA Sports PGA Tour'a getirmek amacıyla LPGA ile ortaklık kurduğunu doğruladı. Bu, serideki bir sonraki bölümün oyuncuların bir kadın golfçü olarak başlamalarına ve LPGA'nın beş büyük şampiyonasından biri olan Amundi Evian Şampiyonasına katılmalarına olanak sağlayacak.

Golf simülatör oyunu EA Sports PGA Tour, LPGA ile ortaklığını duyurdu!

"KADINLARA KALİTELİ BİR GOLF OYUNU OYNAMANIN VERDİĞİ TATMİN DUYGUSUNU YAŞATMAK İSTİYORUM"

Geliştirme ekibi yayıncı ve eski golfçü Iona Stephen ile birlikte çalıştı. Stephen sadece oyunun tasarımına ilişkin içgörülerini kazandırmakla kalmadı, aynı zamanda Ioana'nın oyun içinde ilk kadın yorumcu olarak da yer alacağı da paylaşıldı. Stephen konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "EA'ya yardım etmedeki amacım, kadınlara kaliteli bir golf oyunu oynamanın verdiği tatmin duygusunu yaşatmak. Kendilerini bir avuç kadın karakter modelinin ötesine geçen çeşitli şekillerde görmek" ifadelerini kullandı.

"EA SPORTS PGA TOUR'DA YER ALMAKTAN HEYECAN DUYUYORUM"

2019'da Amundi Evian Şampiyonası'nın galibi Jin Young Ko, "EA SPORTS PGA TOUR'da kadın golfçülerden biri olarak yer almaktan heyecan duyuyorum" dedi. EA'nın bu işbirliği, gelecekte birçok ekleme yaparak yeni oyuncuları ve turnuvaları oyuna dahil edecek gibi görünüyor.

EA SPORTS PGA TOUR NE ZAMAN ÇIKACAK?

EA Sports PGA Tour, 2022'de PlayStation 5 ve Xbox X ve S serisi için çıkış yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

EA Sports Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title