Haberler

Göbek Bağını Cannes'a Gömdüm!

Oğlunun Yönetmen Olmasını İstediğini Söyleyen Nurgül Yeşilçay, 'Bu Yüzden Göbek Bağını Cannes'a Gömdüm' Dedi..

OĞLUNUN YÖNETMEN OLMASINI İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN NURGÜL YEŞİLÇAY, 'BU YÜZDEN GÖBEK BAĞINI CANNES'A GÖMDÜM' DEDİ..

Yeşilçam'ın uluslararası ödüllü oyuncusu Nurgül Yeşilçay, yönetmen Fatih Akın için, "Onunla Tom ve Jerry gibiyiz" diyor. Hollywood'a neden gitmediğini ise "Burada bir aile kurdum. Oraya gitmem için bütün bunlara değecek bir proje olmalı" diye açıklıyor.

* Ezo'nun aşk yaklaşımlarına güncel hayatında Nurgül, nasıl bir tavır sergilerdi?

Ezo gibi olurdum. Herkes aşık olduğu birine karşı kıskanç olur. Mantığı ikinci planda olur. Aşkın içinde her zaman bir saflık vardır. Bir aşk filmi yaptığınız zaman geniş kitlelere ulaşıyorsunuz. Fakir, zengin, çoluklu- çocuksuz da olsan aşk hepimizi etkiliyor.

* Sinemayla ilgili olarak yeni projeleriniz var mı?

İki proje var. Biri Erden Kıral'ın yöneteceği. Diğeri ise komedi tarzında olacak ama yönetmeni belli değil. Her ikisi de gerçekten sağlam projeler.

* Şener Şen, gözükapalı Yavuz Turgul filmlerinde yer alıyor. Sizin için de Fatih Akın diyebilir miyiz?

Fatih ile Tom ve Jerry gibiyiz. Çok iyi anlaştık ve iyi arkadaş olduk. Fatih ile çalışmak isterim. Fatih bir de gerçekten yurtdışında tanınan, bilinen ve saygı duyulan bir yönetmen.

* 2'nci sınıf Hollywood filmlerini elinizin tersiyle ittiğiniz söyleniyor.

Öyle birşey yok, burada aile kurdum. Eğer ki yurtdışına gidip orada film yapacaksam, bunları bırakmaya değecek bir yapım olması gerekiyor. Eğer evli, çocuğum olmasaydı ve tek başıma yaşasaydım hiç düşünmeden bir çok şeyi kabul edebilirdim. Düzenim bozulacakmış gibi içim titriyor.

* Yurtdışında ödüller alıyorsunuz fakat Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden bir ödül alamadınız?

12 tane finalistten biri alacak. Orada jüri iyi olan birine veriyor. Hiçbir şekilde haksızlık söz konusu değil. Zaten bana verip de ne yapacaklar. Ben almasam da senede bir-iki film yapabiliyorum. İhtiyacı olana versinler.

Pahalı bir oyuncu değilim

* Ödüllü bir oyuncu olarak pahalı bir oyuncu musunuz?

Yazdıkları kadar pahalı bir oyuncu değilim. Projenin geneli önemlidir. Ben fazla para alayım da, proje kötü olsun umurumda değil şeklinde düşünmüyorum. Proje önemli olsun ben de yeterince alayım diye bakarım.

n Oğlunuzun oyuncu olmasını ister misiniz?

Yönetmenlik daha iyidir. Yönetmenlikte istediğin şeyi yaparsın. Oyunculukta başkalarına bağlısın. Oyuncu bir şey yaratıyor ama oyuncuyu yönlendiren kişi de yönetmen oluyor. Yönetmen olması akıl sağlığı açısından daha yararlı olur. Zaten oğlumun göbek bağını Cannes Film Festivali'ne gömdüm.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title