Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Adana Milletvekili ve milletvekili adayı Ali Küçükaydın ve milletvekili adayı Tamer Dağlı'nın Kozan'da belediyenin düzenlediği mahalle toplantısına katıldığı bildirildi.

AK Parti Adana Milletvekili ve milletvekili adayı Ali Küçükaydın ve milletvekili adayı Tamer Dağlı'nın Kozan'da belediyenin düzenlediği mahalle toplantısına katıldığı bildirildi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Ak Parti Adana Milletvekili Adayları Ali Küçükaydın ve Tamer Dağlı'nın, Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın Şevkiye Mahallesi Ruf Denktaş Parkı'nda düzenlediği mahalle toplantısına katılarak, hükümetin çalışmaları hakkında bilgi verdiği belirtildi.

Açıklamada, milletvekili adayı Ali Küçükaydın'ın Ak Parti olarak ülkenin her tarafında aynı şeyi anlattıklarını belirterek, "Edirne de ne söylüyorsak Kars'ta da onu söylüyoruz. Dil farkımız yok. Bazıları Tunceli'de başka, Hakkari'de başka konuşuyor. Kozan'a gelip il sözü verenler, Hakkari'de özerklik sözü veriyor. Oysa biz dili, bayrağı ve vatanı bütün bir millet diyoruz. Sizler şöyle böyle diyenlerin arkasına kapılıp gitmeyin. Biz bayrağımıza herkesten farklı bakıyoruz. Milli birlik ve bütünlüğümüzü bozmayalım" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Milletvekili Adayı Tamer Dağlı ise Ak Parti'nin ülkeye önce ekonomik istikrarı getirdiğini, ekonomideki istikrarlı gidişin ise siyasi istikrarı sağladığını anlattı

Açıklamada, Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın da belediye çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdiği ifade edilerek, Türkiye, Adana ve Kozan'ın kalkınması, istikrarlı büyümenin sağlanması için vatandaşlardan partisine destek istediği belirtildi.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title