Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı karşılaşma için İzlanda'ya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı karşılaşma için İzlanda'ya geldi. Bakan Kasapoğlu, otelde yaptığı açıklamada "başarıya hep birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzlanda'ya geldi. A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 4. maçında İzlanda ile karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde bu ülkeye gelen Bakan Kasapoğlu, otel girişinde açıklamalarda bulundu. Milli takımın önemli bir maça çıkacağını belirterek sözlerine başlayan Bakan Kasapoğlu, "Şükürler olsun cumartesi günü Fransa karşısında çok güzel bir galibiyet aldık ve millet olarak çok mutlu olduk. Yine aynı şekilde başarılı olacağımıza, aynı coşkuyla, aynı inançla bu maçtan da en güzel şekilde ayrılacağımıza inanıyoruz. Millilerimize moral vermek ve destek olmak için onlarla beraberiz. Az önce İzlanda'ya geldik. Federasyon başkanımız ve ekibi bizleri karşıladılar, sağ olsunlar. İnşallah yarın da gün boyu hem onlarla olacağız hem de takımımıza destek olacağız. Millet olarak da takımımızın başarısıyla da gurur duyacağız. İleriye yönelik olarak hem Avrupa Şampiyonası'yla ilgili hem de ondan sonraki süreçte, başarıya doğru hep birlikte yürüyeceğiz. Şimdiden millilerimize, hocamıza, teknik ekibimize başarılar diliyorum. İnşallah sevinen taraf, galip gelen taraf ve dostça ve centilmence oynayan taraf olarak haklı gururu yaşayacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İzlanda'da yaşanan gümrük ve pasaport sıkıntısı sonrasında millileri aramasıyla ilgili olarak da konuşan Bakan Kasapoğlu, "Cumhurbaşkanımızın her zamanki destekleri, milletimizin coşkusu ve heyecanı, millilerimizin moralini en yükseklerde tutuyor, bunu biliyoruz. Bundan sonraki uzun yürüyüşümüzde bu moralle, bu heyecanla başarıya ilerlemeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı. - REYKJAVİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Kasapoğlu İzlanda Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title