Haberler

Gelecek Nesiller TAİDER Kuzey Yıldızı Projesi'ni Konuştu

TAİDER üyesi, Kırçiçeği Genel Müdürü ve ikinci nesli Meryem Dilşad İPBAŞ, konuk konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte aile ve iş hayatında yaşadığı deneyimleri katılımcılarla paylaştı.

Ülkemizdeki aile şirketlerinin kurumsallaşmasını ve kârlı sürdürülebilir büyümesini destekleyerek, ülkemiz ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TAİDER Aile İşletmeleri Derneği 18-40 yaş arası gelecek nesil üyeleri, İzmir Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren TAİDER İzmir İl Temsilcisi Duygu TECİM ise TAİDER olarak hayata geçirilen tüm proje ve faaliyetlerde "aile şirketlerinin nesiller boyu devamlılığına önderlik etme" misyonuyla hareket ettiklerini belirterek katılımcılara Kuzey Yıldızı Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik Ödülü, TAİDER Akademi eğitimleri ve 02-03 Kasım 2018'de İstanbul'da gerçekleşecek olan TAİDER 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi hakkında bilgi verdi.

"KUZEY YILDIZI PROJESİ ASLINDA TEK BAŞINA BİR 'SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK AKADEMİSİ"

Konuşmasında Kuzey Yıldızı Ödülleri'ne de değinen Kırçiçeği Genel Müdürü İPBAŞ "Ödüle başvuranların projeleri incelenip, geliştirme ve iyileştirme fırsatları raporlanıyor. Ayrıca değerlendiriciler proje başlangıcında aldıkları eğitim ve değerlendirme sürecinde deneyimlediklerini kendi şirketlerinde uygulama şansı elde ediyor. Sosyal sorumluluk bilincinin de puanlamada büyük ölçüde dikkate alındığı Kuzey Yıldızı Ödülleri'ni aslında tek başına bir 'sürdürülebilirlik akademisi' olarak çalışan bir proje gibi görüyorum" dedi.

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, ülkemiz aile işletmelerinin yüksek performanslı, uluslararası yönetim ilkelerine sahip, ülkemize değer yaratan ve sürdürülebilir kurumlar haline gelmelerine destek veren, üyelerinin en iyi uygulamaları ve çözüm gerektiren sorunları paylaşabilecekleri, dünyanın önde gelen aile şirketleri ile iletişim kurabilecekleri ve gelecek nesillerini geliştirebilecekleri önder kurumdur. Türkiye'deki aile işletmelerinin nesiller boyu gelişmesi, ülkemiz ekonomisinin daha sağlıklı ve kalıcı büyümesine destek olmak amacıyla 2012 yılında kurulmuştur ve 31 ülkede örgütlenmiş İsviçre merkezli Uluslararası Aile İşletmeleri Ağı (Family Business Network International) Türkiye paydaşıdır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title