Haberler

Gediz'de Halı Saha Turnuvası

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 16.Halı Saha turnuvasının startı verildi.

Kütahya'nın Gediz ilçesinde 16.Halı Saha turnuvasının startı verildi.

"Koşabiliyorken Koş" slogani ile yetişkinlerden 12 takım 144 sporcunun katıldığı, Gençlerden ise 40 takım 648 sporcunun müsabakalarda yer aldığı etkinliklerde seyircilerin ilgisi göz doldurdu.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ve Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Emniyet Müdürü Barış Tosun, Amatör Spor Kulupleri Derneği Başkani Mesut Yörük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin ve teknik komitenin yer aldığı turnuvada Kaymakam Muhammet Önder; "Centilmence bir mücade istiyoruz, gençlere iyi örnek olmak, sporun kardeslik içerisinde yenmek ve yenilmenin dürüstce karşılanabildigi bir turnuva diliyorum" dedi.

Gediz'de bu tür sportif ve kültürel faaliyetlerin düzenlenmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Önder, "Hepimiz Gediz için çalışıyoruz ve Gediz'e hizmet ediyoruz. Her konuda Gediz'de bir değişim ve dönüşüm olmasını istiyoruz. Bugün burada gördüğüm manzara da benim için büyük mutluluk kaynağı. Her zaman sevgi ve saygı diyoruz. Spor dostluktur, sevgidir ve saygıdır. Bu tür turnuvalarda ve organizasyonlarda sportif faaliyetlerine her zaman destek olacağız. Gençlerimizin yanlarında olacağız. Gençlerimizin spora yönelmesi ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları için gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Kaymakam Muhammet Önder, turnuvanın düzenlenmesinde emeği ve katkısı bulunanlarla, turnuvaya katılanlara teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Ardından başlama vuruşunu yaparak turnuvanın startını verdi.(RB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Muhammed Keskin Muhammet Önder Kütahya Gediz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title