Haberler

Geçtiğimiz Günlerde Parasını Alamadığı İçin FIFA'ya Giden Juraj Kucka, Akhisarspor Maçı Kadrosuna Alınmadı

Güncelleme:

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde alacakları nedeniyle FIFA'ya giden Juraj Kucka, Akhisarspor maçı kadrosuna alınmadı.

Spor Toto Süper Ligin 8. hafta mücadelesinde Akhisarspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'dan herhangi bir sakatlığı bulunmayan ve geçtiğimiz hafta bordo mavili ekibi alacakları için FIFA'ya şikayet eden Juraj Kucka maç kadrosuna alınmadı.

Trabzonspor, şikayetin ardından Kucka'ya 970 bin euro ödeyerek, hem oyuncunun serbest kalmasını önlemiş hem de 8 milyon euro tazminat ödemek zorunda olmaktan kurtulmuştu.

Trabzonspor''un Akhisarspor kafilesi şu şekilde:

ONUR KIVRAK

UĞURCAN ÇAKIR

ESTEBAN ALVARADO

MAJID HOSSEINI

MUSTAFA AKBAŞ

ZARGO TOURE

HÜSEYİN TÜRKMEN

JOAO PEREIRA

ZEKİ YAVRU

FILIP NOVAK

BATUHAN ARTARSLAN

OGENYI ONAZ

JOSE SOSA

ABDULKADİR PARMAK

YUSUF YAZICI

ABDULKADİR ÖMÜR

OLCAY ŞAHAN

VAHID AMIRI

ANTHONY NWAKAEME

CALEB EKUBAN

BURAK YILMAZ

HUGO RODALLEGA

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Juraj Kucka Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

mustafa:

ADAM HAKLI VERIN PARASINI YÖNETIM HEM AÇ HEM KABADAYI

7
1
yanıtYanıtla
Osman Şanver:

Kucka haklı olabilir. Taraftar olarakda sahada aldığı paranın hakkını veren koşan mücadele eden Kuckayı seyretmekde bizim hakkımız olmalı. Serseri mayın gibi gezip dolaşan mazisiyle oynamaya çalışan futbolcu istemiyoruz.

2
1
yanıtYanıtla
Harman:

Hem adamın maaşını ödeme hem de kadro dışı bırak ulan bu trabzonlulardan adam olmaz. Hakkını da mi istemesin adam

2
0
yanıtYanıtla
tiyatrocu şenol güneş:

TFF ya şikayet eden Burak yılmaz adlı kendini yere bırakıp penaltı almayı seven ve eskiden gs de oynarken ağır küfürler ettiğiniz(TS taraftarı) Burak yılmaz niçin hala kadroda? Sormadan edemiycem. Not FB liyim

1
0
yanıtYanıtla
cevap:

yazdığın başlıkta zaten ne olduğunu belitmişin, biiiir. Sanane ikiiii, siz adama taş atın, tesbih atın, sonrada tiyatrocu deyin bunun atalarımız güzel özetlemiş: arsız hırsız ev sahibini bastırırmış. . .

yanıt0
yanıt1
GÖKTÜRK:

TRABZONSPORLUYUM.EĞER ADAMIN PARASI VAKTİNDE ÖDENMEDİYSE HAKLI.DOĞRUYA DOĞRU DEMELİ.ALTYAPIYA YATIRIM YAPIN BÖYLE PAHALI FUYBOLCULARI ALMAYIN.BURAK YILMAZA VERİLEN PARANIN DÖRTTE BİRİNİ ALTYAPIYA HARCAYIN ÇOK SAYIDA FUTBOLCU YETİŞİR

1
0
yanıtYanıtla
tecessus:

Kadroya almazsan takım zarar görüyor. Alacağını istemesi de en doğal bir durum. Kucka kalpten oynuyor. Kıyıda köşede pusmuyor. Parasını alacak tabi. Burak bitti, Kucka krizi. Kriz yönetim, yöneticiler. Saçmalık.

0
0
yanıtYanıtla
Futbol Menajer:

Sezon kapandığı zaman tüm kulüpler futbolcuların alacaklarını öderler ve yeni sezona geçerler. TFF''de tüm kulüplerden futbolculardan 31 Ağustos'' kadar ''Borcu Yoktur Yazısı'' almasını ve kendilerine iletilmesini söyler. (Transfer İçin) Tüm kulüplerimizde yabancıların paraları ödenir, yerlilere paralarını ödemeden kağıda imza atmaları istenir. Yerli oyuncular da atarlar! Yabancılar atmaz, yerlilerde de Burak Yılmaz atmadı, o yüzden kadro dışı kaldı. Yerlilere idare et 3-5 ay denir sonra yine öd

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title