Haberler

Gebze'deki Fabrika Yangını 4 Saatte Söndürüldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sünger fabrikasında çıkan yangın 4 saat süren çalışmaların ardından söndürülebildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sünger fabrikasında çıkan yangın 4 saat süren çalışmaların ardından söndürülebildi.

Edinilen bilgiye göre, Köşklüçeşme Mahallesi İstanbul Caddesi'nde bulunan bir sünger fabrikasında saat 19.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, tüm tesisi sardı. Çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Gebze, çevre ilçelerden ve İstanbul'dan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler, kilometrelerce öteden bile görülebilen yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Ekipler geniş güvenlik önlemi aldı

Ekipler, sık sık patlamaların da yaşandığı için merdivenler yardımı ile çalışmaları sürdürürken, olay yerine gelen sağlık ekipleri dumandan etkilenen fabrika çalışanları ve vatandaşlara müdahale etti. Yangın sırasında fabrikada kimsenin olmadığı belirlenirken, alevler fabrika bahçesindeki araçlara da sıçradı. Ekipler tarafından tüm binayı ve araçları saran alevler yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alınabildi. Olay yerine intikal eden AFAD ve UMKE ekipleri ise inceleme başlatırken, polis ekipleri ise bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kullanılmaz hale gelen fabrikadaki yangın söndürüldü

Kontrol altına alınan yangın yaklaşık 4 saatte söndürüldü. Çıkan yangında alevlerin tamamını sadığı fabrika kullanılmaz hale gelirken, tesiste bulunan araçlar da hurdaya döndü. Ekipler fabrikada inceleme çalışması başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gebze Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title