Haberler

Gebze'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Meydana Gelen Trafik Kazasında, Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışan Bir Kişi Otomobil Altında Kalarak Hayatını Kaybederken, Yanındaki Bir Çocuk da Yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişi otomobil altında kalarak hayatını kaybederken, yanındaki bir çocuk da yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, bir çok ölüm olayı meydana geldiği için halk arasında adı ölüm kavşağı olarak bilinen Anibal Kavşağı'nda meydana geldi. İzmit'ten İstanbul istikametine gitmekte olan Sadettin Güntekin yönetimindeki 34 RSG 63 plakalı otomobil, Anibal Kavşağı'na geldiğinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir şahıs ile bir çocuğa çarptı. Kaza sonucu ağır yaralanan 70 yaşlarındaki kimliği belirsiz şahıs, kaldırıldığı Gebze Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yanında bulunduğu sanılan 10 yaşlarındaki kimliği belirsiz çocuk ise ilk tedavisinin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Üzerlerinden kimliklerini belirtir herhangi bir belge çıkmayan yaşlı adam ve çocuğun, dede ile torun olabileceği tahmin ediliyor. Kazada ölen yaşlı şahsın cesedi, ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Gebze Belediyesi morguna kaldırıldı. Kazaya sebep olan sürücü Sadettin Güntekin ise ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Polis, kazada ölen yaşlı şahıs ile yaralı çocuğun kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Kazayla ilgili soruşturmaya ise devam ediliyor.

(KA-EŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title