Haberler

Kasımpaşa-Galatasaray Maçında Gomis Baygınlık Geçirerek Yere Yığıldı

Güncelleme:

Kasımpaşa-Galatasaray arasında oynanan mücadelenin 7. dakikasında Bafetimbi Gomis baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Spor Toto Süper Ligde Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu.

Zorlu mücadelenin 7. dakikasında Galatasaray'ın golcü futbolcusu Bafatimbi Gomis Kasımpaşa ceza sahası içinde bir an da yerde kaldı.

Yıldız futbolcuya ilk müdahaleyi takım arkadaşları yaptı.

Sağlık ekibinin oyun alanına girmesinin ardından golcü futbolcuya gerekli müdahale yapıldı.

Kasımpaşa-Galatasaray Maçında Gomis Baygınlık Geçirerek Yere Yığıldı

BURNU KANADI

Yıldız futbolcunun ayağa kalkmasının ardından burnunun kanadığı görüldü. Sağlık ekibi oyuna devam etmemesi için gerekli uyarıları yaptığı Bafetimbi Gomis, oyuna devam etmek istediğini dile getirdi ve tekrar sahaya döndü.

GEÇİCİ ŞUUR KAYBI YAŞAYABİLİYOR

Gomis, daha önce birkaç kez aynı durumu yaşamıştı. Zaman zaman bayılma atakları geçiren Fransız oyuncuya vazovagal senkop teşhisi konmuştu. Gomis aşırı nem, sıcaklık ya da stres anlarında geçici olarak şuur kaybı yaşayabiliyor.

Kasımpaşa-Galatasaray Maçında Gomis Baygınlık Geçirerek Yere Yığıldı

KULÜP DOKTORU YENER İNCE: BAYILMALAR OLABİLİR

Galatasaray'ın kulüp doktoru Yener İnce, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Hem Fransa hem İngiltere'de oynarken sağlık kontrollerinin tüm detayları elimizde. Fransa, İngiltere ve UEFA nezdindeki bütün karşılaşmalarda oynayabilir raporları var. Oyuncunun herhangi bir dönemde bayılmalar yaşaması kuvvetle muhtemel, bu normal. Sağlık durumunu biliyoruz. Futbol oynamasına engel olacak kalp hastalığı ortaya konmamış. Bizim çalışmalarımızda da bu bulguya rastlanmamış. Bayılmalar olabilir. Antrenmanda da maçta da bir bayılma yaşaması mümkün. Bize sürpriz tablo olmayacak." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

FENER ALAYINA GİDER:

Çok iyi bir karakter ve oyuncu Allah şifa versin

18
0
yanıtYanıtla
kartal siyah beyaz:

yav bu Adamín alinirken hastaligi belliydi. elinde patlayacak gs nin. Allah cc. sifa versin. Bence hemen gs den gitsin. öyle az buz bir hastalik degil bence.

3
8
yanıtYanıtla
alpi 06:

boks maçlarındaki antrenörler, hakemler ve sağlıkçılar olsa öüsabakaya devam ettirmezdiler. futbol hakem ve sağlıkçıları biraz ders almalı.

5
2
yanıtYanıtla
selo:

ben fenerbahceliyim cok gecmis olsun rakip de olsa insan insandir

6
1
yanıtYanıtla
alpi 06:

nasıl sağlık ekibi nasıl hakem ya. kenara almalıydılar. sağlık kontrolüne göndermeliydiler. Fatih hoca ilk kez şaşırttı kenara almadı.

4
2
yanıtYanıtla
Tff:

Demiştik şampiyonluk fb nin verdik

1
4
yanıtYanıtla
Kanallar iptal:

Yayinci kurulus uyeligimi iptal ediyorum sonu belli lig bitmis aykut fb agladi verdiler ligi

1
3
yanıtYanıtla
alpi 06:

şampiyon beşiktaş olur kardeş merak etme. fener de cimbom da olamaz

yanıt0
yanıt0
Mert:

Tanrı korusun

0
4
yanıtYanıtla
Ayip:

Bu hakemlerlr bu kadar vermisler ligi fb yr tiyatro oynanıyor

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title