Haberler

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile isim sponsorluğu anlaşmasını yeniledi

Güncelleme:

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

FuzulEv'den yapılan açıklamaya göre, FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Son dört yıldır Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi ekiplerinden 1453 Engelliler Spor Kulübü'ne destek veren FuzulEv, mavi beyazlı takım ile 2020-2021 sezonu için isim sponsorluğu anlaşmasını yeniledi.

Mavi beyazlı takım bir yıl boyunca Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde '"FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü" adıyla mücadele edecek.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, şunları kaydetti:

"1453 Engelliler Spor Kulübü ile dördüncü sezonumuza giriyoruz. Engelli sporuna katkı sağlayabildiğimiz için çok mutluyuz. Amacımız takımımızın süper ligde mücadele etmesini sağlamak. Sporcularımızın motivasyonu ve azmiyle bunu başaracaklarına inancımız tam. Her zaman onların yanında olacağız ve hep birlikte yeni başarılara imza atacağız. Başta sponsoru olduğumuz FuzulEv 1453 Engelliler Spor Kulübü oyuncularına ve ligde mücadele veren tüm takımlarımıza sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

basketbol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title