Haberler

    Fransa, Gomis'in Performansını Konuşuyor!

    Güncelleme:

    Fransız basını Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'daki başarılı performansını manşetlerine taşıdı.

    Galatasaray'da sezonun ilk yarısını 14 golle kapatan Bafetimbi Gomis, Fransız basının da manşetlerinde yer aldı. L'Equipe'in ' Galatasaray'ın lokomotifi, Gomis' başlığı ile manşetine taşıdığı haberde Fransız yıldızın başarısına vurgu yapılırken, takım arkadaşı Sofiane Feghouli'nin de sözlerine yer verildi.
    ALEYNA TİLKİ SÜRPRİZİ
    L'Equipe'in haberinde Aleyna Tilki'nin Gomis ile özdeşleşen şarkısına da vurgu yapılırken "Türk popunu seviyorsanız Gomis size Aleyna Tilki'den 'Sen olsan bari' şarkısını öneriyor" ifadeleri de yer aldı.
    Gomis'in Galatasaray'daki başarılı performansıyla ilgili Feghouli'nin de sözlerine yer verilirken, Cezayirli oyuncu "Bafe Türkiye'de çok mutlu. İstatistiklerin yanından futbol sahasının dışında günlük hayatında da çok mutlu. Ona güveniyoruz. Bafe çok profesyonel. Benim gibi kazanmaya aç, kupalar kazanmak istiyor. Aynı takımda olduğumuz için mutluyum" ifadelerini kullandı.

    "GOMIS BURADA ÇOK MUTLU"
    Feghouli Gomis'in Marsilya'dan ayrılmasını da değerlendirdi ve "Marsilya Gomis'in gitmesine neden izin verdi bilmiyorum. Bunun ayrıntılarını ona da sormadım. Şu an burada çok mutlu. İiy sonuçlar alıyoruz, iyi çalışıyoruz. Marsilya başka bir seçim yaptı, Gomis de başka bir seçim. Futbol böyle bir şey. Gomis şimdi Galatasaray'da kendini yolunu çiziyor ve taraftar da Gomis'ten dolayı çok mutlu" şeklinde konuştu.
    Bafetimbi Gomis, Galatasaray formasıyla Süper Lig'in ilk yarısında 14 gole imza attı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Marsilya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (11)

    CEMAL OKKA:

    topcu felan değilsin. seni nabsın fransa. böyle manşet yaptırıp kendi değerlerini artıracaklar akılları sıra. çöpsünüz. göztepedeki jahovic in tırnağı olamazsın

    0
    17
    yanıtYanıtla
    tanju:

    senin jahoviç bişeyi olduğun belli. . kısa keste izmir havası olsun kavboll

    yanıt4
    yanıt0
    geseli:

    Terim geldikten sonra galatasarayı bıraktım. bundan sonra maçları izlemeyeceğim. Digitürküde iptal ettireceğim. Böyle paragöz bir adamı kulübe nasıl sokarsınız. Milli takıma ihanet eden birini ben olsam kapıdan içeri sokmam. yazıklar olsun. kulüp ne hale geldi.

    2
    6
    yanıtYanıtla
    Hadi yandan yandan:

    ;)

    yanıt0
    yanıt0
    kudurun:

    Gomis''in performansı milleti kudurttu :D

    7
    0
    yanıtYanıtla
    geseli:

    Bu zamana kadar fener hakemler sayesinde beleş puanlar aldı. artık yeter birazda biz yiyelim kaymağını. Ali palabıyıkla Fırat Aydınusun fenere kazandırdığı puanlar 15 oldu

    4
    2
    yanıtYanıtla
    geseli:

    Parator gomiside bitirir. Paragöz parator yeter artık yakamızı bırak. milli takımı bitirdin bizide bitirmek için Aziz Yıldırım tarafından gönderildin. Tüm takımın bunu görmesi lazım. Aziz yıldırımın oyunu bu parator. Aziz Yıldırım medyası tudoru yedi paratoru başımıza bela etti.

    2
    4
    yanıtYanıtla
    SAHTE GS Lİ AVCISI:

    NASILDA BIR FB VE BJK AĞIZI KISKANÇLIK KOKUYOR KORKU KOKUYOR KAN GÖRÜYORUM HOCAM VAHŞET GÖRÜYORUM HOCAM :)

    yanıt3
    yanıt1
    ADOBABA:

    Bu adam ırkçılık gördü bu ülkede ama sizin gibi teneke görmedi. . 14 gol 4 asist yapan ADAM. . . bide beklemese napıcak boş konuşmayın. .

    5
    0
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    futbol zeka özürlüler adam topa öyle bir vuruyorki sizidi kaleye sokar haberiniz olmaz adamın atıkları ortada sayı biliyormusunuz

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title