Haberler

    FIFA Menajeri: Belhanda Beni Arayıp Beşiktaş'a Gitmek İstediğini Söyledi

    Güncelleme:

    FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, "Belhanda, Galatasaray ile anlaştıktan sonra beni arayıp 'Beni Beşiktaş'a götür.' dedi." ifadesini kullandı.

    FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Galatasaray'ın Belhanda transferiyle ilgili bomba bir açıklama yaptı. Yeşilbaş "Belhanda'yı ben zamanında Galatasaray'a getirebilirim demiştim, 5-6 milyon euroya bu transferi bitirebilirim demiştim. Ben 5 milyona anlaşmıştım iyi bir pazarlıkla bu fiyata inilecekti" dedi.

    İşte FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş'ın açıklamaları:

    "ARADAKİ 3 MİLYON EUROLUK FARKIN OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

    Galatasaray daha sonra bu transfer 8 milyon Euro'ya bitirdi ben ise 5'e getirebileceğimi söylemiştim. Aradaki 3 milyonluk farkın ne olduğunu bilmiyorum, menajere verildi mi bilemem. Şimdi Galatasaray 8 milyon Euro ödedi, gazetenin haberine göre ayrıca 1.5 milyon euro menajer komisyonu ödenmiş gözüküyor. 9.5 milyon euroya mal oldu. Ben Belhanda için teklifimi Levent Nazifoğlu'na yapmıştım, bana herhangi bir cevap gelmedi bir 10 gün sonra 5 milyon dolara anlaştığım Belhanda 9.5 milyon euroya Galatasaray'a geldi.

    "BENİ BEŞİKTAŞ'A GÖTÜR"

    Belhanda Galatasarayla anlaşırken bana haber gönderip beni Beşiktaş'a götür diye mesaj gönderdi bunu da Belhanda'ya yakıştıramadım" dedi. Brezilya pazarına hakim olan Yeşilbaş, "Vagner Love, bence Beşiktaş'a çok faydalı olacaktır. Doria Malatyaspor'a çok faydalı olacaktır. Robinho, transferi Sivasspor için çok iyi oldu ben hem genç oyunculara hem de takıma çok şey katacağına inanıyorum."

    Galatasaray'ın yaz transferi döneminde Dinamo Kiev'den kadrosuna dahil ettiği; 27 yaşındaki Faslı oyuncu Sarı Kırmızılı formayla çıktığı 20 maçta; 2 gol, 8 asist kaydetti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (11)

    Istanbul etiler:

    Bizim en azindan 20 yil oncesine ait Uefa kupamiz Uefa süper kupamiz var ya sizin asirlardir olmayan kupanizdanmidir bu havaniz renksizler :))))))))) Abiniz Galatasaray uLan 4 yiLdiz uefa kupasi süper kupa daha konusuyormusunuz yüzsüzler :))))))

    14
    5
    yanıtYanıtla
    come to beşiktaş:

    ükem için tanıtım için prestij için daima beşiktaş 8 gol yedik diye dalga geçenler aynı ay içinde barselonaya 3 attık adam olun şerefli olun bize 8 atanı eledik hepsinin intikamı alındı susun ve avrupada başarı için ter dökün renkli kardeşler

    7
    12
    yanıtYanıtla
    ekkoo:

    avrupada basarı ıcın susun dıyorsunda kardesım avrupda surda 2 senedır basarılısın sadece lıverpoll degılkı mesele siz en ıyı zamanınızda göteborgada yenıldınız. . galatasaray kac senedır avrupada basarısız ama fenerde bjk de 10 sene basarılı olsanız avrupada yıne yakalayamazsınız puanını bunu ben demıyorum uefa dıyor acın arastırın. . fenerde aynı 2 lıg takımı bulgarsıtanmıydı neydı sıgma olumucten 7 yemişti

    yanıt0
    yanıt0
    ersin:

    iyiki gelmemiş zaten biz yıldız topluyoruz düz oyuncu değil

    4
    12
    yanıtYanıtla
    YILDIRMA CABALARI D:

    HEM MEDYA HEM DİĞER TAKIMLAR HEM TFF HEM FIFA GALATASARAY''A SALDIRIYOR AMA SENİ ŞAMPİYON YAZDIRACAĞIZ. . .

    10
    4
    yanıtYanıtla
    kartalizma:

    adam marka takıma gelmek istemiş gelememiş galatanın ezik olduğunu biliyor yıllardır avrupada ülke puananın içine ettti gs önüne gelen avrupa kuluplerine yenildi ülkemin prestijini kötüye kullandı yazıklar olsun gs yaşasın formasında ay yıldız olan beşiktaşım

    6
    6
    yanıtYanıtla
    kartal:

    hadi övünün bakalım 20 yıl önceki uefa şampiyonluğunuzla :DD

    4
    4
    yanıtYanıtla
    1:

    ezik sen bile galatasaray denince aklına direkt uefa ve avrupa süper kupası geliyor . bu kadar kıskanmayın alın sizde müzenize koyun ve sonra konuşun .

    yanıt0
    yanıt1
    siyah beyaz:

    hahahahaha bunlar daha iyi günleriniz sarı gelinler

    3
    5
    yanıtYanıtla
    ekoo:

    keşke gideydii snajderın bundan ne eksıgı vardı snajderın olusu buna 10 basar ıgor tudor futbol anlamayan buldok kafalı. .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title