Haberler

Fethiye'de Şehit Aileleri ve Gaziler Bir Araya Geldi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye ilçesinde şehit yakınları ve gaziler ile yemekte bir araya geldi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye ilçesinde şehit yakınları ve gaziler ile yemekte bir araya geldi.

Muğla Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü'nün ortaklaşa hazırladığı "Şehidim, Gazim Üzülme Emanetin Bizimle" projesi kapsamında Beşkadı Kur'an Kursu'nda program düzenledi. Programa Muğla Valisi Amir Çiçek eşi Hülya Çiçek, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Jandarma Alay Komutanı Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Şehit yakınları ve gaziler katıldı. Muğla Valisi Amir Çiçek şehit yakınları ve gazilerin bulunduğu masaları gezerek, bir süre sohbet etti. Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki şehit yakınları ve gaziler, polis ve askerlerle yemek yedi.

"Biz işimizde gücümüzde yaşıyorsak, rahat, rahat nefes alabiliyorsak bu şehitlerimizin sayesindedir" diyen Vali Çiçek "Bu vatanın bölünmez olduğunu bu nedenle de her an can verebileceğimizi, şehit olabileceğimizi bilmemiz gerekiyor. Düşman hiçbir zaman yok olmuyor. Bu ülke arkasına eşini çocuğunu düşünmeden canını veren şehitlerimiz sayesinde kuruldu. Kurulmasıyla bu devletin muhafazası bitmedi. Daha sonra da terör olayları çıktı. Bizi sağcı, solcu, mezhepçi, faşist, komünist diye birbirimize düşürerek darbelerin olmasını sağladılar" diye konuştu.

En son 15 Temmuzu 2016'da hainlerin ülkenin silahıyla, mermisiyle millete saldırdığını ifade eden Çiçek şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti ne bölündü ne de bayrak indi, ne de ezanlarımız sustu bu vatan bölünmez. Türkiye cumhuriyeti devleti yıkılmaz. Türk milleti şehidine, gazisine sahip çıkar. Bu ülkenin korunması da dualar vardır diye konuştu. Bu memleketin her karış toprağı kan akıtılarak alınmıştır. Her karışında şehit, gazi kanı vardır. Bu nedenle 15 Temmuz da şehitlerimiz oldu. Hala da oluyor. Bütün bölücü terör örgütleri, bizi kıskanan düşman ülkelerle bir olmaya çalıştılar ve Türkiye'yi yok etmeye çalıştılar. Biz şehidimizi üzmeyiz, onların ruhlarını sızlatmayız. Hep beraber şehidimizin emanetlerine en iyi emanet olarak koruruz."

Konuşmalarının ardında kuran-ı kerim ve ilahiler okunup Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak şehit için dua etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amir Çiçek Çetinkaya Fethiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title