Haberler

UEFA sıralamasında kritik noktaya geldik! Galatasaray'ın zaferiyle yerimiz değişti

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'ne iki takımla katılmamız açısından galibiyetlere ihtiyaç duyduğumuz dönemde temsilcilerimiz kötü sonuçlarla işi zora sokuyor. Dün akşam Galatasaray'ın aldığı galibiyetle turlaması, ülke puanına biraz olsun nefes aldırdı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kaybettiği haftada kazanan Galatasaray, ülke puanına can verdi

SON MAÇLARA ÇIKIYORUZ

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde, Fenerbahçe ve Galatasaray da Avrupa Ligi'nde son bir maça daha çıkacak. Bu maçların sonuçları büyük önem taşıyor. Beşiktaş'ın bir iddiası kalmadı ancak bu maç ülke puanı için önemli. Ayrıca galibiyet primi de yaklaşık 40 milyon lira. Fenerbahçe, de gruptan çıkmayı garantileyen Frankfurt'la kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kaybettiği haftada kazanan Galatasaray, ülke puanına can verdi

İKİ BASAMAK YÜKSELDİK

Galatasaray'ın Marsilya galibiyeti, puan tablosundaki durumumuzu biraz olsun düzeltti. Fenerbahçe sıralamadaki rakibimiz Yunanistan'ın ekibi Olympiakos'u mağlup etmesi çok şeyi değiştirecekti. Ancak umutlar devam ediyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kaybettiği haftada kazanan Galatasaray, ülke puanına can verdi

İLK 15 AŞKINA

İlk 15 için Yunanistan, Hırvatistan, Kıbrıs Rum Kesimi, Danimarka ve Çekya ile yarışıyoruz. 15 dışında kalan takım Avrupa'ya 4 takım gönderebiliyor.

İşte UEFA Ülkeler Sıralaması:

1-İNGİLTERE: 99.212

2-İSPANYA: 86.998

3-İTALYA: 71.473

4-ALMANYA: 69.213

5-FRANSA: 53.581

6-PORTEKİZ: 48.382

7-HOLLANDA: 42.700

8-AVUSTURYA: 35.450

9-İSKOÇYA: 33.500

10-RUSYA: 32.682

11-UKRAYNA: 31.400

12-SIRBİSTAN: 29.875

13-BELÇİKA: 29.800

14-İSVİÇRE: 28.675

15-YUNANİSTAN: 25.950

16-TÜRKİYE: 25.900

17-GÜNEY KIBRIS: 25.875

18-DANİMARKA: 25.775

19-HIRVATİSTAN: 25.650

20-ÇEKYA: 25.600

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Metin Demir:

fenev yunana büyük katkı yaptı 6 puan hibe eti ona rağmen yunanı geçecek fatihin aslanları

56
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title