Haberler

Fenerbahçe, Steven Caulker'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Alanyaspor'la sözleşmesi biten Steven Caulker'ı renklerine bağladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, İngiliz oyuncu Steven Caulker ile 2 artı 1 sezonluğuna anlaşma sağlamıştır" ifadelerine yer verildi. Fenerbahçe'nin Caulker transferini duyurduğu video sosyal medyada beğeni topladı.

Fenerbahçe, Bundesliga 2 gol kralı Serdar Dursun'un ardından 2. transferini de yaptı. Sarı-lacivertliler Alanyaspor'la sözleşmesi sona eren Steven Caulker'la anlaşma sağladı.

"ÇUBUKLU FORMAMIZLA BAŞARILAR DİLERİZ"

Steven Caulker'ı sosyal medyadan yayınladığı özel bir videoyla duyuran Fenerbahçe yaptığı resmi açıklamada, "Kulübümüz, İngiliz oyuncu Steven Caulker ile 2+1 sezonluğuna anlaşma sağlamıştır. Kendisine Çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz. Fenerbahçemize hoş geldin Steven Caulker!" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe, Steven Caulker'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, Steven Caulker'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Steven Caulker Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

Çınar Saraç:

Teknik direktör olmadan bu transferleri neden yapıyorsunuz takımı kim yönetecek daha bunu belirleyemiyor vasıfsız Ali Koç

14
5
yanıtYanıtla
Serkan Yörük:

teknik direktör zaten hazır çınar sadece basına sızmıyor işte.

yanıt0
yanıt0
pentakill lol:

yemin ederim çöpçüler kralı filmine döndük ya :)

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title