Haberler

Fenerbahçe'nin Efsane Başkanı Ali Şen: Oyumu Ali Koç'a Verdim

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, "Bir değişim olması gerekiyor. Ben oyumu Ali Koç ve arkadaşları için kullandım." dedi.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un yarıştığı genel kurulda sarı-lacivertlilerin efsane başkanlarından Ali Şen de oy kullanmak için Fenerbahçe Ülker Stadı'na geldi. Birçok kongre üyesinin ilgisiyle karşılaşan Şen, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Ali Şen şunları söyledi:

"Fenerbahçe kendine başkan seçiyor. Adaylar projelerini anlattılar. Bir değişim olması gerekiyor. Çoğunluğun elinde beyaz zarflar görüyorum. Ben oyumu kullandım, oyumu da Ali Koç ve arkadaşları için kullandım."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Ali Şen Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Alaçatı Selahattin:

Torunu Ali Koç listesinde aday konuştuğu lafa bak. . . . . Canımı sıkma başkan terime de selamlarımızı ilet

15
24
yanıtYanıtla
Murat:

Değişim şart

16
9
yanıtYanıtla
devam:

devam hain gezicilere finansör olan dönmelere geçit yoj

yanıt3
yanıt6
Kalafatçı:

ALİ KOÇ KAZANIRSA(İNŞALLAH) akşam Bağdat caddesini düşünemiyorum bile..çıldır çıldır çıldırmayan cinconlu!

14
10
yanıtYanıtla
isyan:

harbiden ezikliğin böylesi şampiyonluk kutlaması yapamadınız bağdata kadar yolunuz var. . . .

yanıt1
yanıt1
gooolll:

galatasaray lı üye yapılmış demekki galatasaraya muhtac olunacak duruma ihdiyac duymuşlar koca adamlar bunu polemil yapıyor işte vizyonsuzluk bu bunu nu gs ne bjk yaptı fb yi kongrelerinde hiçbir zaman malzeme yapıpda puan almaya calışmadılar kocaman klüpün adamlarının seçim malzemesine bakın

9
14
yanıtYanıtla
bir cimbomlu:

aziz yildirim kazanacak allahin izniyle

14
8
yanıtYanıtla
isyan:

ali koç gelirse galatasaray onuda indirmeyi bilir kadıköyde fenevi yeneriz ali koç yol alır

10
8
yanıtYanıtla
isimsizler:

aziz başkanınız 20 yıl daha dursun biz galatasaray olarak çok kupa kaldırırız fenevbahçe

yanıt2
yanıt0
Kalafatçı:

Bizi bi ALİ den sonra yine bi ALİ kurtarır.ALİ ŞEN BAKANIM ALLAH SANA UZUN ÖMÜR VERSİN.bu azizi de ALLAH alsın

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title