Haberler

Fenerbahçe'nin anlaştığı Jose Sosa, Acun Ilıcalı'nın uçağıyla İstanbul'a geldi

Güncelleme:

Yeni sezon için kadrosunu yaptığı takviyelerle güçlendiren son olarak Arjantinli yıldız Jose Sosa'yı İstanbul'a getirdi. Dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na inen Sosa'nın İstanbul'a ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın uçağıyla geldiği ortaya çıktı.

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan ve yeni transferleri birer birer açıklayan Fenerbahçe, Jose Sosa'yı da İstanbul'a getirdi.

Hürriyet'in haberine göre; Jose Sosa'yı Ibiza'dan İstanbul'a getiren özel uçakla ilgili de çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Sosa'yı İstanbul'a getiren uçağın Fenerbahçeliliğiyle de bilinen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya ait olduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'ya ait olan Bombardier Challenger 605 (CL60) model uçak, Jose Sosa için İstanbul'dan havalanıp Ibiza'ya gitti. Ibiza'dan Sosa'yı ve arkadaşını alan Acun Ilıcalı'nın uçağı akşam 21:10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi.

Jose Sosa'nın İstanbul'da yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe'ye imza atacağı ve ardından Topuk Yaylasındaki kampa katılması bekleniyor. Fenerbahçe ise Sosa transferini Perşembe akşam saatlerinde açıklayacak.

2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Jose Sosa Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Arjantinli futbolcuya taksitler halinde 1,5 milyon Euro imza parası ödenecek. Sosa yıllık 1,5 milyon Euro kazanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Fenerbahçe Jose Sosa İstanbul Haberler

500

Yorumlar (14)

Suat:

Bu kadar parayı hökümete verseler yüz bin Arap Türk vatandaşı olsun der

4
17
yanıtYanıtla
Doğduğumuz Memleket:

Doğduğumuz Memleketi Dünyaya Gelirken Biz Seçmedik.Onların Yerinde Bizde Olabilirdik.Allah Korusun Bizde O Durumlara Düşebiliriz.

yanıt12
yanıt4
CİMBOM:

ACUN ILICANIN TV SİNİ ARTIK İZLEMEYECEĞİM SADECE F. B YE YARDIM EDİYOR

4
11
yanıtYanıtla
Hamza Topgül:

İzleme farkeden ne olacak adam Fenerbahçeli tabiki yardım edecek

yanıt8
yanıt1
BUNAK:

BU SENE BASKI ŞİKE FALAN OLMAZSA FB Mİ KİMSE TUTAMAZ LOOO

9
5
yanıtYanıtla
Tff:

Açıklama n.özdmr: 2011 den beri şike olmuyor tff bşk. N. Ö.

yanıt0
yanıt2
TS:

Nnııııııınnnnhhaahahaha !sen hakikaten bunamışsın !

yanıt0
yanıt0
Manisali 45:

Şampiyon fener

7
3
yanıtYanıtla
ne:

detaylarla uğraştırmayın sonuç ne

4
2
yanıtYanıtla
yeğen.......:

Fenerbahçe büyüklüğü işte böyle bir şey. . . . . . . . . anlayamazsınız

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title