Haberler

Fenerbahçe, Maç Fazlasıyla Liderliğe Yükseldi

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 17. Haftasında Kendi Sahasında Trabzonspor'u 3-2 Yenerek, Maç Fazlasıyla Liderliğe Yükseldi.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u 3-2 yenerek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İki takım da üst düzey bir mücadele sergiledi. Orta sahada çok fazla mücadele oldu. Çok önemli bir galibiyet aldık. Maça çok iyi başladık. Rakibimizden daha fazla gol pozisyonuna girdik. Şu an itibarıyla maç fazlasıyla olsa da liderliğe yükseldik. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Cezalı olan Edu ve Lugano'nun yerine forma giyen Önder ve Yasin de onları aratmadı.

Oyuncularımı kazandıkları için kutluyorum" diye konuştu.

Kadrosunu yeterli bulduğunu, bütün oyuncularından memnun olduğunu söyleyen Zico, "26-27 kişilik bir kadromuz var. Bir kişi çıkarsa her oyuncuya ihtiyacınız olduğu için yerini doldurmak zorunda olursunuz. Kesin bir karar olduğu zaman ondan sonra biz de eksiklerimizi gidermeye çalışırız" ifadelerini kullandı. Alex'in antrenmanda ayağında hafif bir sorun yaşadığını, bugün de ağır sahada bu sakatlığının nüksettiğini belirten Zico, son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken Semih'in mevcut

performansını sürdürmesi halinde Avrupa Şampiyonası'nda milli takım kadrosunda olmasının çok doğal olacağını kaydetti. Kezman ile Semih arasında tatlı bir rekabetin yaşandığını belirten Zico, Kezman'ın daha önce yedek beklerken Semih'in yaptığının aynısını yapması gerektiğini söyledi. Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğinin hatırlatılması üzerine Zico, bu konu hakkında konuşmanın çok erken olduğunu, Fenerbahçe'de kontratının sonuna kadar devam etmek istediğini kaydetti.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda eşleştikleri Sevilla ile ilgili de değerlendirmede bulunan Zico, "Belki yıldız oyuncuları yok, ama çok uzun süredir birbirleriyle oynadıkları için gayet olumlu görüntü veriyorlar. Belki Barcelona, Milan, Inter değiller, ama Avrupa futbolunda oturmuş en iyi ekiplerinden. Zor olacak, ancak biz de hafife alacak bir ekip değiliz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Fenerbahçe karşısında sergiledikleri futbol ve harcadıkları enerjinin karşılığı olmayan bir sonuç aldıklarını söyleyerek, "Futbol olarak eleştiremeyeceğimiz bir maç. Ama yaptığımız bireysel hatalarla rakibimizin attığı gollere katkı yaptık ve bu da maçın seyrini değiştirdi. Oynadığımız futbol ve saha içinde harcadığımız enerjinin karşılığı olmayan bir sonuç aldık. Yaptığımız bireysel hatalar bize yakışmadı. Şu andan itibaren Trabzonspor'un hedeflerine uygun

oyuncularla önümüzdeki döneme hazırlanacağız" diye konuştu.

Kalede Jefferson'a değil de Ahmet'e görev verdiğinin sorulması üzerine Yanal, Brezilyalı kaleci Jefferson'un takımdan ayrılmak istediğini ifade ettiğini belirterek, bütün kalbiyle, beyniyle her şeyiyle Trabzonspor'u yaşayan oyuncuya ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti.

(EE-İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title