Haberler

Fenerbahçeli Caner Erkin, 3 yıl sonra A Milli Takım'ın aday kadrosuna seçildi

Güncelleme:

A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı hazırlık maçı ve UEFA Uluslar Ligi'ndeki Rusya ile Macaristan maçlarının aday kadrosu belli oldu. Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, 3 yıl aranın ardından aday kadroda yer aldı.

A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı hazırlık maçı ve UEFA Uluslar Ligi'ndeki Rusya ile Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Şenol Güneş uzun bir aradan sonra Caner Erkin'e aday kadroda yer vermesi dikkat çekti.

32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, son olarak A Milli Takım'ın formasını 6 Ekim 2017 tarihinde oynanan İzlanda maçında giymişti.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor:

KALECİ: Mert Günok, Gökhan Akkan, Uğurcan Çakır

DEFANS: Caner Erkin, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Zeki Çelik, Merih Demiral, Mert Müldür, Nazım Sangare, Ozan Kabak, Ömer Bayram, Mert Çetin

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür, Berkay Özcan, Cengiz Ünder, Deniz Türüç, Dorukhan Toköz, Efecan Karaca, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Yusuf Yazıcı

FORVET: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Kenan Karaman

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hırvatistan Caner Erkin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Tura:

Olur fakat bu kadar olmaz bari feneri sampiyon ilan etsin rahatlasin birde hukuktan bahsediyor

2
5
yanıtYanıtla
Tura mısın yazı mı:

Ne alaka laa..

yanıt0
yanıt0
fb:

süper haber hak ediyordu ama caner erkin beşiktaşta oynarkende fenerbahçedede hak etti şu anda türkiyede onun gibi sol bek yok umut meraşta var birde bu ikisi süper

3
3
yanıtYanıtla
cimbomlu:

ardayi da, selcuku, da, hatta hakan sükürü de getir hoca, bizim futbol neden ilerlemiyor senol hocada ögrenmemis yazik cok yazik.

0
4
yanıtYanıtla
hersli:

83 milyonluk Türkiyeden futbolcu çıkmıyor, 30 yaş ve üstüne mahkum milli takım, 350 binlik İzlanda bize ders veriyor. .

1
2
yanıtYanıtla
Tura:

Olur

1
1
yanıtYanıtla
fenerli:

hak etti

2
0
yanıtYanıtla
FENERLİ2:

caner bu saaten sonra sadece SGK dan emekli olmayı hak ediyor.

yanıt0
yanıt0
fenerli:

caner gibi hangi oyuncu bu perfonması gösterse ben de alırım . helal şenol hoca .kıskananlar çatlasın????

1
0
yanıtYanıtla
FENERLİ2:

koca türkiye canere kaldıysa yazık la bizim takıma . . . adam sahaya değnekle çıkacak nerdeyse hala milli takıma gidiyor. . . artvin hopasporun sol açığı al caner den 4 kat iyidir

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title