Haberler

Fenerbahçe'de bir personelin daha koronavirüs testi pozitif çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe, 11 Mayıs Pazartesi günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlara yapılan testin sonucunda bir personelin testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz hafta yapılan testte de bir personelin koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Fenerbahçe, 11 Mayıs Pazartesi günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlara yapılan testin sonucunda bir personelin testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

"Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 11 Mayıs Pazartesi günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 tanı testi yapılmıştır.

Samandıra çalışanlarımızdan birinin test sonucu pozitif çıkmıştır. Testi pozitif çıkan çalışanımız evde izolasyona alınmış ve kendisine ilaç tedavisi başlamıştır."

TOPLAM VAKA SAYISI 2 OLDU

"Geçtiğimiz hafta yapılan testlerde pozitif çıkan çalışanımızın ardından bu haftaki testle birlikte Samandıra Can Bartu tesislerimizde toplamda 2 çalışanımızda Covid-19 virüsü tespit edilmiştir.

Konu hakkında gelişmeler oldukça tekrar kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Koronavirüs Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

komplo teorisi:

liglerin başlama tarihleri konuşulurken vakaların artması tuhaf geliyor :)

3
2
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Böyle devam. Vaka bitmesin fenerde. Ligler iptal olsun ya da böyle tescil edilsin.

2
1
yanıtYanıtla
ÖNCE SAĞLIK:

LİG İPTAL OLMALI

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title