Haberler

Fenerbahçe'de, Alex İçin Görüşmeler Sürüyor

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun, Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Alex de Souza'nın Sözleşmesini Yenilemek İçin Menajeri Juan Figer ile Yaptığı Görüşmelere, Brezilyalı Futbolcu da Katıldı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun, sezon sonu sözleşmesi bitecek Alex De Souza'nın sözleşmesini yenilemek için menajeri Juan Figer ile yaptığı görüşmelere, Brezilyalı futbolcu da katıldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında Figer ile yürütülen görüşmeler, akşam saatlerinde Alex'in de katılımıyla devam etti. Alex, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve çok sayıda yöneticinin bulunduğu toplantıda yaklaşık 2 saat kaldıktan sonra kulüp binasından ayrıldı.

Transfer görüşmesini bizzat yürüten asbaşkan Mahmut Uslu, Figer ile birlikte kulüp binasından ayrılırken, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularına kısa yanıt vererek, görüşmelerin sürdüğünü, herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.

Başkan ve yöneticiler de toplantı sonrası kulüpten ayrılarak, futbolcuların da katılacağı akşam yemeği için Faruk Ilgaz Tesisleri'ne gitti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title