Haberler

    Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Yenerek Şampiyon Oldu!

    Türkiye Boks Federasyonunun ilk kez düzenlediği Spor Toto Türkiye Boks Ligi'nin 11. ve son haftasında Beşiktaş'ı 8-2 yenen Fenerbahçe Erkek Takımı, şampiyon oldu.

    Son haftaya namağlup giren Fenerbahçe ile Beşiktaş, Burhan Felek 50. Yıl Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda karşı karşıya geldi.

    Sarı-lacivertli ekip, müsabakalarda 49 kiloda Muhammed Ünlü, 52 kiloda Batuhan Çiftçi, 56 kiloda Ramazan Özbuğanlı, 60 kiloda Hakan Doğan, 64 kiloda Volkan Gökçek, 69 kiloda Onur Şipal, 75 kiloda Önder Şipal, 81 kiloda Serhat Güler, 91 kiloda Mustafa Ali Çavdar ve 91 kiloda Eren Uzun'dan oluşan kadrosuyla mücadele etti.

    Siyah-beyazlı takımda ise 49 kiloda Emin Erdoğdu, 52 kiloda Barış Arıcı, 60 kiloda Ümit Tepeli, 64 kiloda Sezai Bukli, 69 kiloda Hüseyin Karslıoğlu, 75 kiloda Hayri Utku Erdoğan, 81 kiloda Zafer Elasan, 91 kiloda Baki Yalçın ile 91 kiloda Mücahit İlyas ringe çıktı.

    Beşiktaş'ta 56 kiloda yarışacak sporcu olmadığı için Fenerbahçe müsabakalara 1-0 önde başladı.

    Siyah-beyazlı ekipte 91 kiloda Baki Yalçın ile 91 kiloda Mücahit İlyas, rakiplerini mağlup etti. Diğer kilolarda mücadele eden Fenerbahçeli sporcular rakiplerine üstünlük kurdu ve Fenerbahçe Erkek Boks Takımı ligi namağlup şampiyon tamamladı.

    Fenerbahçe şampiyonluk kupasını aldı Spor Toto Türkiye Boks Ligi'ni şampiyon tamamlayan Fenerbahçe Erkek Takımı'nın kaptanı Önder Şipal'e şampiyonluk kupasını, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç takdim etti.

    Kupayı kaldıran sarı-lacivertli oyuncular ve antrenörler büyük sevinç yaşadı.

    Eyüp Gözgeç: "Ligi kurmak çok zordu"

    Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, ligi çok zor şartlarda kurduklarını belirterek, şunları kaydetti: "Maddi ve manevi olarak zahmetli bir işti. Sağ olsun Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü işin maddi boyutunda yardımcı oldular. Manevi olarak da boks camiasından yardım aldık. Ligi kurmak çok zordu. Zorluklara karşı çok iyi direnç gösterdik, kulüplerimiz yardımcı oldular ve bu işi başarmış olduk. Bundan sonra da ligin devam etmesi lazım."

    Birol Topuz: "Hedefimiz uluslararası organizasyonlarda başarı" Fenerbahçe Boks Şubesi Sorumlusu Birol Topuz ise şampiyon olmalarından dolayı gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi: "Türkiye Ligi'nden sonra hedefimiz uluslararası organizasyonlarda da başarılı olmak. Önümüzde Dünya Şampiyonası var. Orada başarılı olarak 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için kota almak istiyoruz. Olimpiyatlarda da inşallah bir madalya alırsak bu hem Fenerbahçe hem de ülkemiz için çok iyi olur."

    Rigde evlilik teklifi Öte yandan, Fenerbahçeli boksör Hakan Doğan, rakibi Umut Tepeli'yi mağlup ettikten sonra kız arkadaşı milli boksör Ayşenur Topal'a ringde evlilik teklifinde bulundu.

    Hakan Doğan'ın teklifinin Ayşenur Topal tarafından kabul edilmesi, seyircilerden alkış aldı.

    ]

    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title