Haberler

Fatih Terim'in görevine devam etmesinin ardından G.Saray yönetiminden ilk açıklama

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Kaan Kançal ve Yusuf Günay, Türk Telekom Stadı'ndaki kulüp binasında teknik direktör Fatih Terim ile bir araya geldi.

Fatih Terim, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yönetimle aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirterek, "Her şey yolunda" mesajına yer verdi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, toplantı sonrası NTV'ye özel açıklamalarda bulundu.

"BİRLİK-BERABERLİK İÇİNDE YOLA DEVAM"

Albayrak yaptığı açıklamada, Terim'le herhangi bir problemleri olmadığını söyleyerek "Hocamız da tweet attı, hiçbir problem yok. Birlik-beraberlik içinde yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray Kulübü yaptığı açıklamada gerçekleşen toplantının, kulübün menfaatleri çerçevesinde karşılıklı mutabakatla tamamlandığı ve yola güçlü bir şekilde devam edildiği belirtildi.

İşte sarı-kırmızılı kulübün açıklaması;

Bugün saat 15.30'da Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz ile Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda bir görüşme gerçekleşmiştir. Gündemdeki konuların, bazı asılsız iddiaların ve kısa vadeli planların ele alındığı görüşme, kulübümüz menfaatleri çerçevesinde karşılıklı mutabakatla tamamlanmıştır.

Görüşmede 2020-2021 futbol sezonunu şampiyonlukla tamamlayacağımız inancı ve heyecanı pekiştirilmiştir.

23. şampiyonluğumuz için tüm camiamızı birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut halinde hareket etmeye davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Fatih Terim Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

fenerbahçe:

sayın gs liler vede yönetimi bu yılda şampiyonluğu unutun çünkü şampiyonluğa aç olan bir fenerbahçe var isterse barcelona gelsin real madrid gelsin fenerbahçenin karşısına şampiyonluğu kaybetmeye niyeti yok fenerbahçenin onun için gs liler bu yıl unutun şampiyonluğu fenerbahçe olacak gümbür gümbür fenerbahçe geliyor yeni takım olmasına rağmen iyi oynuyor dahada iyi olacak fenerbahçe gs için öyle kolay değil şampiyonluk

5
3
yanıtYanıtla
VRL66:

Yönetimle aralarınada sorun yokmuşşş, Herhangi bir Problem yokmuşşşş. O halde ne diye durup dururken ortalıgı yaygaraya verdiniz ??? Yönetimde, Fatih Hocada Milletle Dalga mı geçiyorsunuz ??? Galatasaray Hiç birinizin Babasının Çiftliği değil, Kendinize gelin !!!

4
0
yanıtYanıtla
reis:

tüm takımlar sponsorlarını önüne ekliyor, gaasarayda eklemiş, bu saatten sonra gasarayın önüne törenle F eklenmiştir. . . . F. G. SARAYDIR artık

1
3
yanıtYanıtla
1234:

f nin kimin sponsoru olduğu apaçık bellidir.

yanıt2
yanıt0
GS:

Şampiyonlar ligi kupası bile itibardan üstün değildir. Hep mi yönetim suçlu? Hep mi yönetim ezik? Değişim zamanı geldi. Zamanında iyi ve dostça ayrılmak GS adına yakışır.

1
1
yanıtYanıtla
GSLİ:

bence bunlarla vakit harcamayın bir an önce kendinize gelin ve bu takımı başarıya yükseltin o bunu demiş şu bunu demiş bırakın nerde kalmıştık ona bakalım şampiyonluğa koşalım fenerbahçelik arkadaşım gene hayal peşndesiniz erken koşan erken pes eder unutma bunu gs varken biraz düşünün öylekolay olmayacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title