Haberler

Fatih Terim, Başakşehir maçında Linnes'e ilk 11'de şanş vermeyi düşünüyor

Güncelleme:

Sakatlık ve cezalar nedeniyle Başakşehir maçının kadrosunu yapmakta zorlanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Martin Linnes'e ilk 11'de şans vermeyi planlıyor. Norveçli defans oyuncusu son olarak şubat ayında oynanan Kayserispor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Koronavirüs arası sonrasında galibiyete hasret kalan, oynadığı 2 maçta sadece 1 puan alabilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Medipol Başakşehir maçının planını çizdi.

Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle kadro yapmakta zorlanan deneyimli teknik adamın aylar sonra Norveçli sağ bek oyuncusu Martin Linnes'e forma vermesi bekleniyor. Ligin 28. haftasında oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan Gaziantep FK maçında oyuna sonradan giren ve 9 dakikada sahadan kalan Linnes, son olarak Şubat ayının başında oynanan Kayserispor maçında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

FORVETE ONYEKURU

Sarı kırmızılılarda, Başakşehir maçında kırmızı kart cezalısı olan Adem Büyük ve Ahmet Çalık ile sakatlığı bulunan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, forma giyemeyecek. Kritik maçta Falcao'dan yaralanamayacak Fatih Terim, forvet bölgesinde Henry Onyekuru'yu değerlendirmeyi düşünüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Martin Linnes Fatih Terim Galatasaray Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

SsS:

Fenerliler nasılda konuşuyor baksana adam hiç yoktan dobra konuşuyor kıvırmıyor ezikler fenev hala konuşuyor neyiniz kaldı hala konuşucak kadiköyde bile gelin aldık laleler hayırdır

6
4
yanıtYanıtla
KÖKSAL:

Fatih Terim Tüm GS lılarla Dalga Geçiyor. Değil Süper lİg takımlarını 1. lig çoğu bu takımı yener. Ne kondisyon var ne fizik. Selçuğu oyuna alıp maçı idare etmeye çalışan insandan ne fayda gelir. Hem selçuğa yazık ediyor. Hem takıma. Bu yıl bir bakın selçuğun kurtarıcı olarak aldığı hangi maçı kazandı takım. 10 metreye pas dahi atamayan adamı oyuna almak hangi akla uyar. Takımda oynayacak bir sürü alt yapıdan gelen genç var. özellikle stoper ve orta saha ağırlıklı hala lemina denemesi yapıyor.

5
3
yanıtYanıtla
be:

ne pilan belirlemiş yine gaziantepe kadıköy planı dedi 3 porsiyon pilav yedik

1
0
yanıtYanıtla
metin:

sizden ala ezik olurmu salya sümük saraylılar hakem faul almadı penaltı vermedi ofsaytı vermedi ah vah ah vah vah vah vah ağlamayın canım ağlamayın

0
1
yanıtYanıtla
Battal:

Ne gerek var hocam biz birdahiki sezonu kaptirmayalim bu ezikler yeter kim şampuan olursa olsun bu saatten sonra sagligimiz önemli fenev olmasın da kim olursa helak olsun oh be oh be

1
0
yanıtYanıtla
bu değilmiydi maçlar oynansın diye yaygara yapan:

öngörüsüz mıho!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title