Haberler

Eskişehir Basınında Bugün

İstikbal: Eskişehir'de misafirliğe gittikleri kadının 5 bin lirası ile cep telefonunu gasbettikleri iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Eskişehir'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ANADOLU: "Odanın etki alanını arttırdık" Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, Eskişehirli tüccar ve sanayicilerin temsilcisi olarak kültürden, sanata, eğitimden spora her konuda etkin olmayı önemsediklerini, bu açıdan odanın tanınırlığını ve etki alanını arttırdıklarını söyledi.

İKİ EYLÜL: "ESOGÜ'ye merkezi laboratuvar kuruluyor" Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü tarafından koordine edilerek Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı'na sunulacak olan ESOGÜ Merkezi Laboratuvarı Alt Yapısı'nın Oluşturulması ve Mevcut İmkanlarla Birleştirilmesi projesinin imza atma toplantısı, Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

İSTİKBAL: "Eskişehir'de gasp iddiası" Eskişehir'de misafirliğe gittikleri kadının 5 bin lirası ile cep telefonunu gasbettikleri iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı.

MİLLİ İRADE: "Projeleri olan tek parti CHP" CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, CHP'nin, Türkiye'de ve Eskişehir'de projeleri olan, bunları açıklayan tek parti olduğunu savundu.

Sakarya: "Eskişehir'e gömün dedi intihar etti" Balıkesir'in Havran Kaymakamı Orhan Balcı, evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Ağır yaralanan Balcı, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

SONHABER: "Bomba değil el ilanı çıktı" Eskişehir'de fünyeyle patlatılan şüpheli paketin içinden el ilanı çıktı.

ŞEHİR: "Çevre bilinci arttırılmalı" Eskişehir'de Çevre Haftası dolayısıyla Vilayet Meydanı'nda tören düzenlendi.

YENİGÜN: "Yavrulu anneler bakım ünitesi hizmete açıldı" Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezi bünyesinde oluşturulan Yavrulu Anneler Bakım Ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title