Haberler

Erzurum'da Tanıtım Günleri İstişare Toplantısı Yapıldı

Bursa ve İstanbul'da farklı tarihlerde düzenlenecek Erzurum tanıtım günlerinin istişare toplantısı gerçekleşti.

Bursa ve İstanbul'da farklı tarihlerde düzenlenecek Erzurum tanıtım günlerinin istişare toplantısı gerçekleşti.

Valilik toplantı salonunda Erzurum Valisi Okay Memiş'in başkanlığında düzenlenen toplantıda, tanıtım günleri kapsamında ön plana çıkarılması uygun görülen ürün, etkinlik ve tanıtım stratejileri ele alındı.

Vali Memiş, toplantıda yaptığı konuşmada, şehrin en önemli markası olan Palandöken'in her iki organizasyonda da öne çıkmasını istedi.

Kültürel varlıkların, tarımsal ve hayvansal ürünlerin tanıtımının da iyi yapılması gerektiğini ifade eden Memiş, şöyle konuştu:

"Erzurum, kültürel ve tarihsel değerleri itibariyle önem teşkil eden şehirlerimizden bir tanesi. Ayrıca Türkiye'de gurbetçisi çok olan illerin başında geliyor. Yılda bir defa da olsa sıla hasreti çeken hemşehrilerimizle buluşmak adına vakıfların davetlisi olarak tanıtım günleri etkinliklerine katılıyoruz. Bu yıl 23-26 Kasım tarihinde Bursa'da, 28 Kasım-02 Aralık tarihlerinde ise İstanbul'da olacağız. Bizlere düşen görev ilimizi Bursa ve İstanbul'da en iyi şekilde temsil etmektir. Onun için kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımız kendi ilçelerinde tanıtım günleri için öncülük edecektir. İlçelerimiz, kültürel değerlerini en iyi şekilde yansıtacak enstrümanlarla birlikte Bursa ve İstanbul'da olacak ve şehrimizi en iyi şekilde tanıtacaklar."

Konuşmaların ardından Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu ile Kartal Erzurumlular Vakfı Başkanlığı yetkilileri, katılımcıları tanıtım günlerinde yapacakları faaliyetlerle ilgili bilgilendirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Palandöken İstanbul Erzurum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title