Haberler

Ertuğrul Sağlam, İdman Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fortis Türkiye Kupası'nı Üst Üste Üçüncü Kez Kazanmayı Hedeflediklerini Belirterek, Çaykur Rizespor'u Eleyerek Kupada Yollarına Devam Edeceklerini Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fortis Türkiye Kupası'nı üst üste üçüncü kez kazanmayı hedeflediklerini belirterek, Çaykur Rizespor'u eleyerek kupada yollarına devam edeceklerini söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Çaykur Rizespor ile eşleşmeleriyle ilgili olarak, kupayı kazanmak gibi hedefi olan bir takım için kuradan çıkan rakibin önemli olmadığını belirterek, "Amacımız final oynayıp kupayı kazanmak olduğu için her takımı elemek gerekiyor. Bu açıdan baktığınızda rakip seçmenin pek de mantıklı olmadığını düşünüyorum" dedi.

Rize'nin iklim şartlarına bakıldığında diğer kentlerden daha avantajlı olduğuna dikkat çeken Sağlam, "İlk maçı deplasmanda oynayacak olmamız da bizim açımızdan kağıt üzerinde pozitif bir faktör gibi duruyor. Fakat yine başa dönersek hedefte kupa varsa her rakibi her şartta yenmemiz gerektiğinin bilincindeyiz ve bu doğrultuda hareket ediyoruz Futbol oynama anlamında iklimin uygun olduğu bir kura çektiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdürdüklerini belirten Sağlam, "Daha önce de belirttiğim gibi ara transferde kadroya oyuncu katmanın çok zor olduğunu söyleyebilirim. Biz çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Umarım takımımıza katkı yapacak transferleri gerçekleştirebiliriz Şartlarında bu transfere uygun olması gerekli" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Şartları söylerken ekonomik durumu mu kastediyorsunuz" sorusuna ise, "Maddi olarak değil. Bizde İbrahim Toraman, Gökhan Zan İbrahim Kaş ve Baki olmak üzere 4 tane stoper oyuncumuz var. Bu stoperlerden daha iyisi, bize daha fazla katkı yapacak birini almazsak, o zaman dördüncünün yanına beşinciyi koymuş olacağız, bu da bize çok katkı sağlamaz" yanıtını verdi.

Sağlam, bir soru üzerine Beşiktaş'ın en huzurlu günlerini yaşadığını, takımdaki birlik ve beraberlik ortamının çok üst seviyelerde olduğunu vurgulayarak, "Herkes birbirine saygı gösteriyor. Antrenmanlarda herkes eskisinden daha fazla efor sarf ederek çalışıyor. Şampiyonluğun havasını iyice teneffüs etmeye başladılar. İnşallah bu dinamikleri daha üst seviyeye çıkarırsak, şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş'tır" diye konuştu.

Sağlam, Kayserisporlu futbolcular Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ile ilgili şu an ilgilenmediklerini sözlerine ekledi.

(EE-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title